Για σκι στο Μαίναλο ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα

Ο Τζέφρι Πάιατ απόλαυσε τις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου στην Αρκαδία και κέρασε σοκολατάκια τους εργαζόμενους του χώρου

Με την ευκαιρία της αργίας της Μέρας του Προέδρου στην Αμερική, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ επισκέφθηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και η Αρκαδία απέκτησε ακόμα έναν φανατικό θαυμαστή.

Ο κ. Πάιατ, λάτρης της χιονοδρομίας και δεινός σκιέρ, έχει απολαύσει και τις χιονοδρομικές πίστες των Καλαβρύτων και του Καϊμακτσαλάν τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά δήλωσε κατενθουσιασμένος με το μαγευτικό Μαίναλο και τις πίστες του Χιονοδρομικού, αλλά και με την εξυπηρέτηση και τη φιλικότητα του προσωπικού και των ανθρώπων που τον πλαισίωσαν.

Το βουνό είναι υπέροχο, τα δέντρα μοναδικά. Η Αρκαδία είναι μαγευτική.

Στη σύντομη επικοινωνία του arcadiaportal, ο κ. Πάιατ μάς είπε ότι ήθελε καιρό να επισκεφθεί την Αρκαδία και ότι απόλαυσε τον υπέροχο καιρό και τις πίστες του Χιονοδρομικού, καθώς δεν έκανε κρύο και η ποιότητα του χιονιού ήταν εξαιρετική. Ο Αμερικανός διπλωμάτης ωστόσο αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει για θέματα πολιτικής, καθώς για τον ίδιο η Δευτέρα ήταν μια ημέρα αναψυχής.

Ο κ. Πάιατ κέρασε τη συνοδεία του και το προσωπικό του Χιονοδρομικού σοκολατάκια δια χειρός της συζύγου του και ήταν πολύ χαμογελαστός και ευδιάθετος.Φωτογραφήθηκε με με τον εξοπλισμό του σκι, και με φόντο το βουνό που τόσο θαύμασε, λίγο προτού ανέβει για τη δεύτερη κατάβασή του στη μεγάλη πίστα.

ΠΗΓΗ ARCADIAPORTAL

ADVERTISING

SHARE: