Γιακουμάτος: Δεν είναι δυνατό η ΝΔ να είναι αντίθετη στη φαρμακευτική κάνναβη

Γιακουμάτος: Δεν είναι δυνατό η ΝΔ να είναι αντίθετη στη φαρμακευτική κάνναβη
O Γεράσιμος Γιακουμάτος eurokinissi

"Ήθελα κάτι άλλο για τον Φώτη Κουβέλη, είναι τα δύο άκρα με τον Πάνο Καμμένο” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

“Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί είχα σε μεγάλη εκτίμηση τον Κουβέλη και ήταν μια ιστορική μορφή της αριστεράς. Αυτός ο ευτελισμός δεν νομίζω ότι αξίζει. Ήθελα κάτι άλλο για τον Φώτη Κουβέλη, είναι τα δύο άκρα με τον Πάνο Καμμένο” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, προσθέτοντας ότι αυτός ο μίνι ανασχηματισμός δεν τον ικανοποιεί ως πολίτη.

Παράλληλα, ο κ. Γιακουμάτος αναφέρθηκε στη μη υπογραφή, από τον Μάριο Σαλμά, της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας να συσταθεί προανακριτική επιτροπή για τον κ. Πολλάκη, τον κ. Ξανθό και τον κ. Κουρουμπλή, και τόνισε ότι ο κ. Σαλμάς δεν υπέγραψε την πρόταση για συναισθηματικούς λόγους, όμως συμφωνεί με την πρόταση και θα την ψηφίσει. Ωστόσο, επεσήμανε ότι ηταν μεγάλο λάθος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που δεν ενημέρωσε το κόμμα του για την κλήση του από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να καταθέσει για το σκάνδαλο Novartis.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την φαρμακευτική κάνναβη, υπογραμμίζοντας ότι “δεν είναι δυνατόν η ΝΔ να είναι αντίθετη στη φαρμακευτική κάνναβη”, αλλά εξήγησε ότι στο νομοσχέδιο δεν ξεκαθαρίζονται όροι και προϋποθέσεις και αντίθετα γίνεται λόγος για την καλλιέργεια και για την παραγωγή της, γεγονός που δεν τον βρίσκει σύμφωνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα