Γλέζος: "Μήπως η επίθεση προέρχεται από παρακρατικές οργανώσεις φίλιες προς τη ΝΔ;"

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΡΧΗΓΩΝ  // 3Η ΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ // ΣΤΟ ΒΗΜΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ.(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΡΧΗΓΩΝ // 3Η ΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ // ΣΤΟ ΒΗΜΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ.(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Γλέζος, για την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία της Συγγρού. Τι απάντησε ο Μάκης Βορίδης στα περί "παρακρατικών οργανώσεων" που πρόσκεινται στη ΝΔ (Vid)

Για παρακρατικές οργανώσεις, φίλιες προς το κυβερνών κόμμα, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, σχολιάζοντας την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ.

"Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός κάθε φορά που συμβαίνει ένα επεισόδιο, όσο τρομερό και αν είναι, εναντίον οποιουδήποτε κόμματος, να θεωρούμαστε ένοχοι και να οφείλουμε να απαντήσουμε", είπε ο κ. Γλέζος.

"Μήπως προέρχεται αυτή η ενέργεια από παρακρατικές οργανώσεις φίλιες προς τη Νέα Δημοκρατία;", διερωτήθηκε.

Το ερώτημα του κυρίου Γλέζου προκάλεσε την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Μάκη Βορίδη.

"Ούτε ως υπονοούμενο, ούτε ως ενδεχόμενο δε μπορεί να γίνεται δεκτό ότι δήθεν επειδή επικοινωνιακά μετακινείται το κέντρο βάρος από τα μεγάλα προβλήματα στην τρομοκρατία ωφελεί τη ΝΔ, άρα μήπως οι παρακρατικοί και οι φίλιες δυνάμεις στη ΝΔ βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική ενέργεια. Δεν είναι δυνατόν να ακούγονται αυτά και θα μου επιτρέψετε κύριε Γλέζο να σας πω, πως έχουμε καταδικασμένους τρομοκράτες , έχουμε και προσωρινά κρατούμενους τρομοκράτες! Ουδείς εξ αυτών είναι παρακρατικός , είναι όλοι άνθρωποι αναρχικοί και άνθρωποι της Αριστεράς . Λυπάμαι αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το αναγνωρίσετε και εσείς", απάντησε χαρακτηριστικά ο κος Βορίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γλέζος για επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ

ADVERTISING

SHARE: