Η ομιλία Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε Live εικόνα

Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, με θέματα την εκλογή Γραμματέα της Κ.Ε. και Πολιτικής Γραμματείας.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, με θέματα την εκλογή Γραμματέα της Κ.Ε. και Πολιτικής Γραμματείας. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Το στίγμα και τις προθέσεις της κυβέρνησης για την πορεία της δίνει ο Έλληνας πρωθυπουργός απευθυνόμενος στα στελέχη του κόμματος. Ζωντανά η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα (vid)

Ο Αλέξης Τσίπρας περιγράφει τις προθέσεις της κυβέρνησης για την πορεία της διαπραγμάτευσης και επιχειρεί να καθησυχάσει τα στελέχη που έχουν εκφράσει προβληματισμό στις τελευταίες συνεδριάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Βασική ρητορική της κυβέρνησης, που αναμένεται να επαναλάβει ο πρωθυπουργός, όπως έχει ήδη αναφέρει με ρεπορτάζ του το NEWS 247, είναι πως αναζητείται μια συμφωνία κοινωνικά βιώσιμη που να οδηγεί στην ποσοτική χαλάρωση.

Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού:

Από το κυβερνητικό στρατόπεδο επισημαίνουν πως η συνεδρίαση στις Βρυξέλλες ήταν κρίσιμη, αλλά όχι οριακή και θεωρούν σημαντικό το γεγονός πως οι εταίροι μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Χουλιαράκη κάθισαν γύρω από το ίδιο τραπέζι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Βαρόμετρο' για την αξιολόγηση η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

ADVERTISING

SHARE: