Η Αυγή για σόου Καμμένου στη Ρω: 'Αριστεροί με εγκληματίες, βουλευτές μας με νεοναζί'

Η Αυγή για σόου Καμμένου στη Ρω: 'Αριστεροί με εγκληματίες, βουλευτές μας με νεοναζί'

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στο πλευρό βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο της επίσκεψης μελών της επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής υπό τον Πάνο Καμμένο σε ακριτικά νησιά. Η Αυγή κατακεραυνώνει τους βουλευτές που συμμετείχαν

Μετά τους 53+ που κατακεραύνωσαν την πρωτοβουλία της επίσκεψης στο Καστελόριζο χρησιμοποιώντας ιδιαιτέρως σκληρή γλώσσα, έρχεται σήμερα άρθρο της εφημερίδας " Αυγή" από τον Θανάση Καρτερό.

Χθες οι 53+ δια του commonality.gr επιτέθηκαν στον κυβερνητικό εταίρο και την κυβέρνηση εν γένει αναφέροντας πως η επίσκεψη "μαζί με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής στα ακριτικά νησιά ξεπλένουν ένα υπόδικο κόμμα με εγκληματική δράση".

Επίσης, μεταξύ άλλων, έκαναν λόγο για "ένα σόου τόσο εύκολης όσο και πατριδοκάπηλης λογικής, εντάσσεται στον τρόπο παραγωγής της πολιτικής που κυριαρχεί στην ακροδεξιά ατζέντα".

Στο σημερινό άρθρο της Αυγής, υπό τον τίτλο "Να, στα μούτρα σας!", με σκληρή γλώσσα ο αρθρογράφος κατακεραυνώνει με τη σειρά του την παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μελών της επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής υπό τον Πάνο Καμμένο σε ακριτικά νησιά.

.."Αριστεροί με εγκληματίες, βουλευτές μας με νεοναζί. Που πάει να πει ότι αυτό που εισπράξαμε, και δεν μας αρέσει καθόλου, είναι σαφές: Η Αυλωνίτου μαζί με τους φασίστες και η Κασιμάτη μαζί με τους ναζί", αναφέρει και συνεχίζει: ..."Αναρωτιέμαι πώς το αποφάσισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Για το έθνος; Για τον σταυρό - της κάλπης; Επίτηδες, λέτε, αγνόησαν τις επιπτώσεις; Ή είναι τόσο ντιπ, ώστε να μην καταλάβουν το ανόητο, για να μην πω ανήθικο: Μπρος στα κάλλη της προβολής ΜΟΥ, τύφλα να 'χει ο Κασιδιάρης;".

"Τελικώς: Εντάξει, το χωνέψαμε ότι δεν μας κάνουν και περήφανους ορισμένοι εκπρόσωποί μας. Αλλά αν είναι να μας κάνετε να ντρεπόμαστε, να το ξέρουμε, βρε παιδιά. Να τα χωρίσουμε τα τσανάκια μας...", καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος σχεδίαζε επίσημη επίσκεψη και συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας στο Καστελόριζο ωστόσο ο πρόεδρος της Βουλής, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν φρένο στα σχέδια του.

Ολόκληρο το άρθρο στην "Αυγή"

"Τα ξινά γλυκά για την εικόνα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αντάμα με συμμορίτες της Χρυσής Αυγής, υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Δεν θα σπουδαιολογήσω για μια επίσκεψη βουλευτών σε ακριτικά νησιά» είπε. Δεν είναι και σπουδαίο, δηλαδή, να επισκέπτονται ακριτικά νησιά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με τον Βίτσα στο πλευρό του. Με μια μούντζα, πέντε τον αριθμό, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα αριστερά. Με τον Κασιδιάρη, τον Παππά και τον πώς - τον - λένε στα δεξιά. Και τα φανταράκια να ξελαρυγγιάζονται ασκαρδαμυκτί.

Τι να πει κι ο εκπρόσωπος, θα πεις. Τι να αφήσει και τι να μαζέψει. 153 είναι τα κουκιά, κι αν μερικά βγαίνουν... μπιζέλια, οι υπεύθυνοι της σοδειάς κάνουν τα στραβά μάτια. Εμείς όμως δεν έχουμε κανένα λόγο να μη σπουδαιολογήσουμε. Όχι για τον Καμμένο -αυτός είναι ό,τι είναι και δεν τον χρεωνόμαστε. Ούτε και για τον Βίτσα -ουκ εσύ με λοιδορείς, αλλά η θέσις. Αλλά για τους δικούς μας, οι οποίοι φωτογραφίζονται ευθυτενείς και ελληνοπρεπείς επί της Ρω, αγνοώντας ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Μια τέτοια εικόνα, μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει πολλές παραπάνω.

Διότι, τι δηλοί η εικόνα; Την εθνική ενότητα απέναντι στον εριστικό γείτονα, σου λέει το επίσημο συναξάρι. Να, στα μούτρα σας, λέει το ανεπίσημο. Διότι, από τους 55 της επιτροπής που κλήθηκαν, ανταποκρίθηκαν μόνο 9. Άρα, η εθνική ενότητα μάλλον έμεινε Αθήνα. Και διότι, επίσης, αν δόθηκε μια εικόνα ενότητας, και συναγελασμού θα λέγαμε, αυτή είναι: Αριστεροί με εγκληματίες, βουλευτές μας με νεοναζί. Που πάει να πει ότι αυτό που εισπράξαμε, και δεν μας αρέσει καθόλου, είναι σαφές: Η Αυλωνίτου μαζί με τους φασίστες και η Κασιμάτη μαζί με τους ναζί.

Αναρωτιέμαι πώς το αποφάσισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Για το έθνος; Για τον σταυρό - της κάλπης; Επίτηδες, λέτε, αγνόησαν τις επιπτώσεις; Ή είναι τόσο ντιπ, ώστε να μην καταλάβουν το ανόητο, για να μην πω ανήθικο: Μπρος στα κάλλη της προβολής ΜΟΥ, τύφλα να 'χει ο Κασιδιάρης; Τελικώς: Εντάξει, το χωνέψαμε ότι δεν μας κάνουν και περήφανους ορισμένοι εκπρόσωποί μας. Αλλά αν είναι να μας κάνετε να ντρεπόμαστε, να το ξέρουμε, βρε παιδιά. Να τα χωρίσουμε τα τσανάκια μας..."

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη η Αυγή, στην παραπολιτική της στήλη είχε ειρωνευθεί την επίσκεψη, καθώς ανέφερε ότι λόγω αυτής ο "Ερντογάν δεν έβγαλε ούτε κιχ για μία μέρα". Επειδή κάποιοι θεώρησαν ότι... κυριολεκτεί, προχώρησε μάλιστα σε διευκρινίσεις στη διαδικτυακή της έκδοση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οργή των 53+ για τη 'φιέστα' Καμμένου στο Καστελόριζο

SHARE: