Η Χρυσοβελώνη ‘καρφώνει’ Καμμένο για την απομάκρυνσή της

Η Χρυσοβελώνη ‘καρφώνει’ Καμμένο για την απομάκρυνσή της
ΑΘΗΝΑ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ- ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ (ΑΝΕΛ) ΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

"Έμαθα την αντικατάστασή μου από την τηλεόραση" είπε η πρώην υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ, που αφήνει αιχμές κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ. Η απομάκρυνσή μου δεν ήταν απόφαση του πρωθυπουργού, αναφέρει

Εσωκομματικές αναταράξεις στον μικρότερο κυβερνητικό εταίρο φέρνει ο ανασχηματισμός. Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μέχρι χθες υφυπουργός στο υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων με δηλώσεις της, κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο πως δεν ενημερώθηκε για την αντικατάστασή της και έμαθε για την παύση των καθηκόντων της από την τηλεόραση. Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ υποστηρίζει σε ραδιοφωνική εκπομπή σταθμού της Μεσσηνίας, πως η απόφαση δεν ήταν του Αλέξη Τσίπρα, που όπως είπε έκανε αλλαγές με βάση και τις υποδείξεις του κυβερνητικού του εταίρου.

|Ήταν επιθυμία των ΑΝΕΛ. Ενδεχομένως ο κ. Καμμένος ήθελε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες” είπε συγκεκριμένα και πρόσθεσε: “Εμένα αυτό που με ενόχλησε δεν ήταν η απομάκρυνση, ήταν ότι το έμαθα από την τηλεόραση”. Όπως λέει ήταν συμβιβασμένη με το γεγονός πως κάποια στιγμή θα σταματούσε, όμως ήθελε να ενημερωθεί από τον πρόεδρο του κόμματος για αυτό. 

“Αυτό δεν το ζητάς, το απαιτείς από έναν συνεργάτη, από έναν φίλο, γιατί οι σχέσεις μας με τον κ. Καμμένο υπήρξαν φιλικές” αναφέρει χαρακτηριστικά και τονίζει πως οι σχέσεις του το τελευταίο διάστημα δεν προμήνυαν σε καμία περίπτωση την καρατόμησή της.  “Η τελευταία μας άψογη συνεργασία και επαφή ήταν την περασμένη Δευτέρα. […] Τον ρώτησα, πρόεδρε ‘τι συμβαίνει;’ και μου λέει ‘μην ανησυχείς, δεν αλλάζει τίποτα’.”. 

“Προς το παρόν, βρίσκομαι σε στάση αναμονής, προσπαθώ να ανασυγκροτηθώ προσωπικά, επαγγελματικά, οικογενειακά” είπε αναφορικά με τα επόμενα βήματά της αναφορικά με την πορεία της εντός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. “Βρίσκομαι σε στάση αναμονής και προβληματισμού και φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή, κάποια επικοινωνία θα υπάρξει με εμένα” πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα