Η διακήρυξη της Φώφης Γεννηματά για τις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου

Η διακήρυξη της Φώφης Γεννηματά για τις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου

Μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα η Φώφη Γεννηματά έδωσε στη δημοσιότητα τη διακήρυξη της για την Κεντροαριστερά

Στη δημοσιότητα έδωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά τη διακήρυξή της εν όψει των εκλογών της 12 Νοεμβρίου, για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Η δημοσίευση έγινε μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Η Κεντροαριστερά δεν τεμαχίζεται και δεν κληρονομείται από άλλες παρατάξεις. Γι’ αυτό μπορεί να καταστεί και πάλι αυτόνομη και πρωτοπόρος πολιτική δύναμη στην πρώτη γραμμή. Καλούμε μαζί μας όλους τους προοδευτικούς πολίτες. Τους θέλουμε συνιδρυτές στη μεγάλη παράταξη της Κεντροαριστεράς”, αναφέρει μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει: “Θέλουμε  μαζί μας ιδιαίτερα όλους τους νέους και τις νέες που διεκδικούν με πείσμα και δυναμισμό ένα μέλλον δημιουργίας και υπερηφάνειας για την Ελλάδα. Θέλουμε  μαζί μας όλους τους πολίτες που βρίσκονται σήμερα πρόσκαιρα σε άλλα κόμματα ή που προσωρινά απείχαν από την πολιτική διαδικασία. Να προχωρήσουμε μαζί”.

“Εμείς που φέραμε την παράταξη σε αυτό το δρόμο, μπορούμε να εγγυηθούμε και το μέλλον της. Τολμάμε, ενώνουμε, αλλάζουμε, προχωράμε! Ανοίγοντας νέους δρόμους μένοντας σταθεροί στις  αξίες μας”, υποστηρίζει η ίδια και συμπληρώνει: “Σ’ αυτή την προσπάθεια μπαίνουμε όλοι μαζί ισότιμα, χωρίς  bonus προϋπηρεσίας, ιεραρχίας ή κομματικής ένταξης. Ο νέος φορέας συνδυάζει Δημοκρατία και Αποτελεσματικότητα, αποφασιστικό λόγο και ρόλο στα μέλη του”.

Και καταλήγει ως εξής: “Ο νέος φορέας συνδυάζει Δημοκρατία και Αποτελεσματικότητα, αποφασιστικό λόγο και ρόλο στα μέλη του. Ο Νοέμβρης που έρχεται θέλουμε να μείνει στην ιστορία ως ο γενέθλιος μήνας της νέας αλλαγής, που θα βγάλει τη χώρα και την κοινωνία από την κρίση. Σας ζητώ μια καθαρή εντολή! Ψήφο εμπιστοσύνης! Να μπολιάσουμε το μέλλον με όραμα, σχέδιο, αγώνα για να ανθίσουν ξανά οι νέες και οι νέοι και να καρπίσουν οι γνώσεις, η ορμή, η φρεσκάδα τους”.

Διαβάστε ολόκληρη τη διακήρυξη εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα