Η Δημοκρατική Συμπαράταξη χαιρετίζει την επιτυχία του Κόρμπιν

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη χαιρετίζει την επιτυχία του Κόρμπιν
Η Δημοκρατικη Συμπαραταξη διοργανωσε εκδηλωση ημεριδα-- με τους βασικούς Επιχειρηματικούς Φορείς αξιοποίησης ορυκτού πλούτου, καθώς και τους Κοινωνικούς Φορείς που εκπροσωπούν τη νέα γενιά και τους συνταξιούχους, με θέμα: «ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ- ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» στη φωτο Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Ο ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Ελπιδοφόρο μήνυμα για την σοσιαλδημοκρατία, η ισχυροποίηση του Εργατικού κόμματος με την επαναφορά του στα λαϊκά στρώματα και στη νεολαία, σύμφωνα με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Σοβαρή εξέλιξη για όλη την Ευρώπη, χαρακτηρίζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη την μεγάλη άνοδο του Εργατικού κόμματος στις βρετανικές εκλογές.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, επισημαίνει: “Η Δημοκρατική Συμπαράταξη χαιρετίζει την επιτυχία του Εργατικού Κόμματος στη Βρετανία. Η επιτυχής καταγραφή της κεντροαριστεράς  με την μεγάλη άνοδο των ποσοστών και την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού με βάση την μέχρι τώρα απόλυτη επικυριαρχία των συντηρητικών είναι μια σοβαρή εξέλιξη για όλη την Ευρώπη”.

Και συνεχίζει: “Η ισχυροποίηση του Εργατικού κόμματος με την ριζική επαναφορά του στα λαϊκά στρώματα και στη νεολαία είναι ένα ακόμα ελπιδοφόρο μήνυμα για την σοσιαλδημοκρατία. Η υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους, η κριτική στο κυρίαρχο οικονομικό δόγμα της λιτότητας και η επιμονή στη μεταρρυθμιστική αντίληψη αποτελούν τα κοινά θεμέλια των δημοκρατικών σοσιαλιστικών δυνάμεων. Σε αυτή τη κατεύθυνση εργάζεται αποφασιστικά και η Δημοκρατική Συμπαράταξη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα