Η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στο ‘Βελλίδης’. Δείτε LIVE EIKONA

Η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στο ‘Βελλίδης’. Δείτε LIVE EIKONA
Εκδήλωση για τον εορτασμό της 43ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και τη Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, στο Ζάππειο Μέγαρο. Στην εκδήλωση μίλησε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη για την 82η ΔΕΘ πραγματοποιεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, η οποία μιλάει αυτήν την ώρα στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Το πρωί η κ. Γεννηματά παρέστη στην τελετή έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς στο 6ο διαπολιτισμικό δημοτικό σχολείο Ευόσμου-Κορδελιού. Στις 11:00 συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στις 12:00 με εργαζόμενους στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική και στις 12:30 με τη διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα