Ιερώνυμος σε ΥΠΕΠΘ Κ. Γαβρόγλου: Έχουν πολλά και καλά να κάνουμε

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ// EUROKINISSI

Πρώτη επίσημη, εθιμοτυπική συνάντηση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον υπουργό Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου, μετά την αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο

Ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής, η εθιμοτυπική συνάντηση του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος της Ορθόδοξης εκκλησίας, Ιερώνυμο, στο υπουργείο.

Έχουμε πολλά και καλά να κάνουμε

Κατά τη διάρκεια της σύντομης συνομιλίας που είχαν οι δύο άνδρες παρουσία δημοσιογράφων, ο κ. Ιερώνυμος επεσήμανε ότι «έχουμε πολλά και καλά να κάνουμε», προσθέτοντας ότι ήρθε για να ανταποδώσει την επίσκεψη του υπουργού στην Αρχιεπισκοπή, ενώ του ευχήθηκε καλή υπηρεσία.

Χαίρομαι πραγματικά που πήγαν καλά οι εργασίες της Συνόδου. Και χαίρομαι που δεν υπάρχει ίχνος παρεξηγήσεων, που θα έπρεπε να συζητηθούν σήμερα. Αυτό είναι μία κατάκτησή μας

Ο κ. Γαβρόγλου συμφώνησε ότι έχουν να γίνουν πολλά και καλά πράγματα και ανέφερε ότι η συνεργασία των δύο πλευρών μπορεί να πάει ένα βήμα μπροστά. «Χαίρομαι πραγματικά που πήγαν καλά οι εργασίες της Συνόδου. Και χαίρομαι που δεν υπάρχει ίχνος παρεξηγήσεων, που θα έπρεπε να συζητηθούν σήμερα. Αυτό είναι μία κατάκτησή μας», σημείωσε ο υπουργός Παιδείας και συμπλήρωσε ότι θα ενημερώσει τον αρχιεπίσκοπο για τις επαφές που είχε με μητροπολίτες και μουφτήδες στη Θράκη.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ADVERTISING

SHARE: