Κ. Μπάρκας: ‘Η ΝΔ βλέπει φαντάσματα σε παραμύθια που δεν υπάρχουν’

Κ. Μπάρκας: ‘Η ΝΔ βλέπει φαντάσματα σε παραμύθια που δεν υπάρχουν’
ΑΘΗΝΑ-Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επερώτησης 30 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, σχετικά με τις εργασιακές σχέσεις, μισθούς και συντάξεις και συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΚΑΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

«Η κυβέρνηση έκανε την πολιτική της επιλογή για έξοδο από την κρίση και αυτό ήδη φαίνεται» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Η αξιωματική αντιπολίτευση λαϊκίζει, έχει χάσει την αίσθηση της κριτικής και βλέπει φαντάσματα σε παραμύθια που δεν υπάρχουν» τόνισε στην εκπομπή ” Πολύ νωρίς για να είμαι εδώ” με τον Αλέξανδρο Κλώσσα στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας αναφερόμενος στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για τον μεγάλο αριθμό τροπολογιών που πέρασαν από τη Βουλή.

«Η διαδικασία των τροπολογιών ίσχυε πάντα, έχουμε ζητήσει αλλαγές στη λειτουργία της Βουλής. Ας έρθει η αντιπολίτευση να καταθέσει τις προτάσεις της» πρόσθεσε.

Για το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, είπε ότι έχει χάσει τον πολιτικό προσανατολισμό του και σημείωσε: «δεν θα μπω σε αντιπαράθεση με τη ΝΔ με κουτσομπολιά και βιβλία για την παραλία».

Επισήμανε ότι η κυβέρνηση έκανε την πολιτική της επιλογή για έξοδο από την κρίση και αυτό ήδη φαίνεται.

Χαρακτήρισε «ουρά της ΝΔ» τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και σημείωσε ότι έχει δώσει τα κλειδιά σε άτομα που έχουν σχέση με το παρελθόν, με το σημιτικό ΠΑΣΟΚ. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ορισμένοι προωθούν τη συνεργασία με τη ΝΔ με στόχο να είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αντιπρόεδρος ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Επισήμανε ωστόσο πως μέσα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη υπάρχουν στελέχη που αναγνωρίζουν τα λάθη και θα μπορούσαν να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα