Και ο Τσακαλώτος στηρίζει το Athens Pride

Και ο Τσακαλώτος στηρίζει το Athens Pride

Ο υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε μέσα στη Βουλή ότι τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ενδιαφέρει μόνο η οικονομία αλλά και τα δικαιώματα του σεξουαλικού προσανατολισμού

Τη στήριξή του στην αυριανή κινητοποίηση του Athens Pride για την εξάλειψη των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού εκδήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κ. Τσακαλώτος απαντώντας στην κριτική της ΝΔ που μίλησε για «πολιτική ήττα» της κυβέρνησης ξεκαθάρισε ότι «η μεγαλύτερη ήττα είναι να υιοθετείς τις προτάσεις του αντιπάλου» σου και αντέτεινε στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται για μια δίκαιη κοινωνία όχι μόνο σε θέματα οικονομίας αλλά και σε ζητήματα δικαιωμάτων. «Για μας είναι εξίσου σημαντικό και το τι γίνεται στις φυλακές, και στα δικαιώματα όπως είναι η αυριανή κινητοποίηση gay pride για μια Ελλάδα χωρίς προκαταλήψεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2015 όταν η Βουλή ψήφισε το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών ο κ. Τσακαλώτος είχε εμφανιστεί στο βήμα με κονκάρδα με τα χρώματα του ουράνιο τόξου, υπέρ της ισότητας στον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα