Κακλαμάνης: Εσκεμμένη ενέργεια η σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών

Κακλαμάνης: Εσκεμμένη ενέργεια η σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών
Ο Νικήτας Κακλαμάνης eurokinissi

O Eρντογάν με το προσφυγικό εκβιάζει την Ευρώπη, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6

“Η σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών είναι εσκεμμένη ενέργεια” υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης,  μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι ο Ερντογάν είναι διεθνής ταραξίας, αλλά ταυτόχρονα ηγέτης μιας μεγάλης περιφερειακής δύναμης, σημειώνοντας παράλληλα ότι με το προσφυγικό εκβιάζει την Ευρώπη, τόσο για να πάρει χρήματα αλλά κυρίως για να μην ελέγξουν οι Ευρωπαίοι πού θα πάνε τα χρήματα.

Ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ήταν προσεκτικός, αλλά έπρεπε να ρωτήσει τον Καμμένο εάν συμφωνεί με την κυβερνητική γραμμή, όπως έκανε και με τους υπουργούς του, ενώ επισήμανε την ανάγκη ενιαίας γραμμής, λέγοντας ότι ο Ερντογάν εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι δεν υπάρχει σύμπνοια.

Ενιαία γραμμή  ο αντιπρόεδρος της βουλής ζήτησε και για το Σκοπιανό, καθώς όπως είπε “μάθαμε από τα μέσα ενημέρωσης ότι ο Κοτζιάς είχε πρόταση 7 σημείων και ο Ζάεφ έστειλε 5 προτάσεις”.

“Ο πρωθυπουργός, έπρεπε να καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς, να τους ενημέρωσει και ο Κοτζιάς να πάει στα Σκόπια με εθνική γραμμή” τόνισε ο κ. Κακλαμάνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα