Καλαφάτης: Ο δήμαρχος Γ.Μπουτάρης οφείλει δύο συγγνώμες

ΑΘΗΝΑ-Αναπτυξιακό Συνέδριο του ΥΠΕΚΑ στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής της χώρας για την προγραμματική περίοδο 2014- 2020.Ομιλητής ο Σταύρος Καλαφάτης Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Αναπτυξιακό Συνέδριο του ΥΠΕΚΑ στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής της χώρας για την προγραμματική περίοδο 2014- 2020.Ομιλητής ο Σταύρος Καλαφάτης Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στις δηλώσεις Μπουτάρη για το Συλλαλητήριο, αλλά και το Σκοπιανό

"Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης από χθες χρωστά δυο συγγνώμες: Μία προς τους χιλιάδες διαδηλωτές, καθώς προέτρεξε να χαρακτηρίσει το συλλαλητήριο 'κατάπτυστο'. Και μία συγγνώμη για το ότι απεκάλεσε τη γειτονική χώρα 'Μακεδονία' - καθώς δεν έχει ανακαλέσει ακόμη. Χρειάζεται από μέρους του μια ξεκάθαρη τοποθέτηση. Κι ας γρατζουνίσει την εικόνα του σταρ που προσπαθεί να δημιουργήσει με το επικοινωνιακό του επιτελείο".

Τα παραπάνω δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες στη Νέα Παραλία.

Ο κ. Καλαφάτης καταδίκασε "τα κρούσματα ακρότητας που σημειώθηκαν από μια ελάχιστη μερίδα διαδηλωτών": "Καταδικάζω απαράδεκτες και παραβατικές συμπεριφορές που προήλθαν, τόσο από ακροαριστερά, όσο και από ακροδεξιά στοιχεία" ανέφερε.

Υποστήριξε ακόμη, πως "θα πρέπει να είναι τυφλός, όποιος δεν είδε το μέγεθος του συλλαλητηρίου, τα αγνά αισθήματα υπέρ της πατρίδας της συντριπτικής πλειοψηφίας των διαδηλωτών, την εκτός γραμμών και κομμάτων συμμετοχή τους. Θα πρέπει όμως να είναι και κουφός, όποιος δεν άκουσε το μήνυμα που εξέπεμψε το χθεσινό συλλαλητήριο. Φαίνεται όμως, ότι έχουμε μια κυβέρνηση που δεν βλέπει, δεν ακούει και μάλλον, δεν ξέρει τι κάνει. Και το κυριότερο, όλοι εμείς δεν ξέρουμε τι κάνει".

«Η αντίληψη πως η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική και τίποτε άλλο, είναι κακή. Όταν πας να λύσεις ένα πρόβλημα, πρέπει να δεις και τα προβλήματα του άλλου. Οι αλυτρωτικές τάσεις πρέπει να τελειώνουν. Δεν είναι μόνο το όνομα. Εάν οι γείτονες εξακολουθούν να έχουν στο Σύνταγμα τους αλυτρωτικές τάσεις, δεν αλλάζει το θέμα» υπογράμμισε το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπουτάρης: Κακή η αντίληψη ότι η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική

ADVERTISING

SHARE: