Καλομοίρης στο NEWS 247: Ανήθικη, ανέντιμη και παράνομη πράξη

Καλομοίρης στο NEWS 247: Ανήθικη, ανέντιμη και παράνομη πράξη
ΑΘΗΝΑ-36ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ// ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

“Άνω κάτω” το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ μετά την αποκάλυψη ότι μέλος της ΔΑΚΕ προσπάθησε να ψηφίσει με ψευδή στοιχεία. “Δεν συγκαλύπτουμε, δεν συμβιβαζόμαστε με αυτές τις μεθόδους. Θυμίζουν μαύρες εποχές” σημειώνει ο Γρηγόρης Καλομοίρης

Αν και αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία και πραγματοποιείται η καταμέτρηση των ψήφων, οι συνέδροι της ΑΔΕΔΥ,  γνώρισαν κάτι πρωτόγνωρο, όταν μέλος της ΔΑΚΕ προσπάθησε να ψηφίσει με στοιχεία άλλου προσώπου.

Ο συγκεκριμένος σύνεδρος, γνωστό πρόσωπο, που προέρχεται από το χώρο των τελωνειακών έγινε ευτυχώς αντιληπτός από τη δικαστική αντιπρόσωπο και δεν πρόλαβε να “περάσει” την πλαστή του ψήφο.

Ο κ. Γρηγόρης Καλομοίρης που βρισκόταν στον χώρο εκείνη την ώρα, μιλώντας στο NEWS 247 περιγράφει όσα είδε, ενώ έκπληκτος δηλώνει ότι αυτές οι πράξεις μας πηγαίνουν σε άλλες- μαύρες εποχές.

“Ευτυχώς ο “δράστης” εντοπίστηκε εγκαίρως καθώς αποκαλύφθηκε από τη δικαστική αντιπρόσωπο και από την εφορευτική επιτροπή τη στιγμή που έπρεπε. Η δικαστική αντιπρόσωπος την ώρα που τον εντόπισε κάλεσε αμέσως την αστυνομία και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, καθώς υπάρχει θέμα πλαστοπροσωπίας και αξιόποινου ποινικού αδικήματος” σημειώνει στο NEWS 247 ο κ. Γρηγόρης Καλομοίρης, ενώ ως προς την πρακτική της παραποίησης του αποτελέσματος, που επιχειρήθηκε από τον συγκεκριμένο σύνεδρο υπογραμμίζει: “Αποκαλύφθηκε ο ρόλος συγκεκριμένων μηχανισμών των κομμάτων εξουσίας και των παρατάξεων που στηρίζουν τα κόμματα εξουσίας” και δηλώνει την έκπληξή του χαρακτηρίζοντας το κρούσμα πρωτόγνωρο. “Είδαμε πως συγκεκριμένοι μηχανισμοί μεταχειρίζονται τα σωματεία. Να εξαπατούν, να αλλοιώνουν και να νοθεύουν τη βούληση του κόσμου και των εργαζομένων” αναφέρει. 

Ο κ. Καλομοίρης και όπως προσθέτει στο NEWS 247 με την εμπειρία των 25 και πλέον ετών που διαθέτει στο συνδικαλιστικό κίνημα δεν θυμάται κάτι ανάλογο. “Εικοσιπέντε χρόνια που ασχολούμαι κάτι ανάλογο δεν έχει γίνει. Δεν θυμάμαι όσο και αν ψάξω στο παρελθόν. Οι ευθύνες είναι της παράταξης στην οποία ανήκει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, η οποία παράταξη μέχρι τώρα δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες της. Δεν μπορούν με σκοπό να κερδηθεί μια έδρα να αλλοιώνουν τη βούληση ενός συνεδρίου. Δεν  διστάζουν αυτοί οι άνθρωποι να καταφύγουν σε οποιαδήποτε μέθοδο και μας γυρίζουν στο παρελθόν. Μας γυρίζουν σε εποχές νοθείας. Και μπορεί κάποιοι να ανέχτηκαν τέτοιες μεθόδους στο παρελθόν ώστε να κερδίσουν ότι μπορούν παραπάνω με μεθόδους παρέμβασης στο συνδικαλιστικό κίνημα, είναι όμως ξεκάθαρα ανήθικο, ανέντιμο και παράνομο. Εμείς δεν συμβιμβαζόμαστε και δεν το ανεχόμαστε. Δεν συγκαλύπτουμε και δεν μπορεί κανείς να δικαιολογήσει τέτοιες πράξεις. Λυπάμαι που η ΔΑΚΕ δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της, όταν λέει ότι δεν ήξερε για το συμβάν. Αυτά γίνονται οργανωμένα” δηλώνει ο κ. Καλομοίρης. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα