‘Καμία διάσταση με Μεϊμαράκη’, λένε στη ΝΔ

‘Καμία διάσταση με Μεϊμαράκη’, λένε στη ΝΔ
Συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016, στην Βουλή. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Επικοινωνία στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ με τον Ευ. Μεϊμαράκη, μετά τα όσα είπε σχετικά με τη στάση του κόμματος σε ενδεχόμενη ψηφοφορία για νέα μέτρα. Δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις

Να υποβαθμίσουν το θέμα Μεϊμαράκη θέλουν στο Μοσχάτο. Παρά το θόρυβο που προκλήθηκε από την αναφορά του πρώην προέδρου της ΝΔ ότι είναι «τσάμπα μαγκιές» το όχι στα μέτρα συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και επικοινωνία στενότατου συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ με τον κ. Μεϊμαράκη μετά τα όσα είπε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Σύμφωνα με την εκδοχή του Μοσχάτου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και οι δηλώσεις Μεϊμαράκη αφορούν σε απάντηση στον Μάκη Βορίδη και τα όσα είπε όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο η ΝΔ ενώ ψήφισε το τρίτο μνημόνιο το 2015 λέει όχι τώρα για την ψήφιση των μέτρων για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Ο κ. Μεϊμαράκης, νωρίτερα σε πηγαδάκι με κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το «όχι» της ΝΔ που προανήγγειλε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολίασε πως πρόκειται για στάση εκ του ασφαλούς με δεδομένο ότι η συμπολίτευση διαθέτει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Υπενθύμισε, μάλιστα, ότι όταν ήταν εκείνος πρόεδρος της ΝΔ το κρίσιμο Σεπτέμβρη του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέθετε πλειοψηφία και υπήρχε κίνδυνος Grexit σε περίπτωση που δεν έλεγε «ναι» στη συμφωνία. «Τώρα είναι τζάμπα-μαγκιά να λες όχι» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι η στάση του έχει δικαιωθεί.

Τέλος, επέμεινε στην εθνική συνεννόηση και έστρεψε τα πυρά του στον Αλέξη Τσίπρα για το ότι δεν αποδέχτηκε την πρότασή του για συγκρότηση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα