Καμίνης: Ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς, το μεγαλύτερο πολιτικό εγχείρημα της 10ετίας

Celebratory event for the 43rd anniversary of the founding of the Panhellenic Socialist Movement, in Athens,Greece on Sep. 3, 2017 /     43     ,    3 , 2017.
Celebratory event for the 43rd anniversary of the founding of the Panhellenic Socialist Movement, in Athens,Greece on Sep. 3, 2017 / 43 , 3 , 2017. NIKOS LIBERTAS / SOOC

" Η νέα κεντροαριστερά θα είναι ρυθμιστικός παράγοντας για τη χώρα", τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων

Θα παραμείνει στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς ακόμη κι αν δεν εκλεγεί στην ηγεσία του, ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία ενιαίου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "Ε", δήλωσε πως στην περίπτωση που δεν εκλεγεί, θα στηρίξει τον νέο αρχηγό:«Αυτό που πάει να γίνει με την Κεντροαριστερά, είναι το μεγαλύτερο πολιτικό εγχείρημα της τελευταίας 10ετίας στη χώρα μας. Θα καλύψει ένα κενό που υπάρχει στην πολιτική ζωή του τόπου. Η νέα κεντροαριστερά θα είναι ρυθμιστικός παράγοντας για τη χώρα και αν το εγχείρημα πάει καλά, μπορεί τις επόμενες εκλογές να περάσει σε ποσοστό τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαστε πολύφερνη νύφη για να διαλέξουμε γαμπρό», τόνισε.

Διαπίστωσε συγκλίσεις των υποψηφίων στο πρόγραμμα και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η παράταξη θα είναι συμπαγής και μετά τις εκλογές. Σχετικά με τη συμμετοχή ο Γιώργος Καμίνης προέβλεψε ότι θα ξεπεράσει τις 100.000 προτρέποντας να πάνε «περισσότεροι να ψηφίσουν, τόσο το καλύτερο». Επίσης, υπερασπίστηκε το έργο του ως δημάρχου Αθηναίων υπογραμμίζοντας: «Είμαι δήμαρχος στην πιο δύσκολη πόλη της Ευρώπης και κατάφερα να κρατήσω την Αθήνα όρθια».

ADVERTISING

SHARE: