Καμμένος: Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης από την κυβέρνηση

Καμμένος: Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης από την κυβέρνηση
Meeting between the greek prime minister Alexis Tsipras and the leader of the Independent Greeks party Panos Kammenos, in Athens, on June 21, 2016 / , , 21 2016 SOOC

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εταίρος τα σενάρια που τον φέρουν να έχει δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εάν έρθει προς ψήφιση πρόταση για σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο υπουργός Εθνικής άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος τα σενάρια που τον φέρουν να έχει δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο «Μακεδονία».

«Δεν υπάρχει τέτοια είδηση» δήλωσε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας δημοσίευμα στην ιστοσελίδα real.gr το οποίο αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ο κ. Καμμένος «θα αποχωρήσει από μέλος της κυβέρνησης, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση «για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο “Μακεδονία” ως γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό ακόμα και στη σλάβικη γραφή».

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν, πως “οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου βάζουν οριστικά τέλος στα σενάρια περί κυβερνητικής κρίσης διάφορων καλοθελητών του παλιού πολιτικού συστήματος”, τονίζουν πηγές της κυβέρνησης. “Όσο και αν κάποιοι δε θέλουν”, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, “θα είναι αυτή η κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα έξω από τα μνημόνια και την επιτροπεία”.

Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα