Καμμένος: "Η κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη"

Η Ηλεία ήταν ο δεύτερος σταθμός της μίνι περιοδείας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013. Μετά την Αρκαδία και τη Μεγαλόπολη και πριν την Αχαϊα,
ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε  τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία. Πρώτα είχε συνάντηση στην ΕΑΣ Ηλείας β Ολυμπίας με τον πρόεδρός της Γεράσιμο Καλλιμώρο, όπου συζήτησαν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και στη συνέχεια επισκέφθηκε το δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιο Κοτζιά, με τον οποίο συζήτησαν θέματα πολιτισμού, ολυμπισμού και ανάπτυξης της περιοχής. 
(EUROKINISSI/ilialive.gr)
Η Ηλεία ήταν ο δεύτερος σταθμός της μίνι περιοδείας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013. Μετά την Αρκαδία και τη Μεγαλόπολη και πριν την Αχαϊα, ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία. Πρώτα είχε συνάντηση στην ΕΑΣ Ηλείας β Ολυμπίας με τον πρόεδρός της Γεράσιμο Καλλιμώρο, όπου συζήτησαν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και στη συνέχεια επισκέφθηκε το δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιο Κοτζιά, με τον οποίο συζήτησαν θέματα πολιτισμού, ολυμπισμού και ανάπτυξης της περιοχής. (EUROKINISSI/ilialive.gr) EUROKINISSI

Εκλογές ζήτησε από την Πάτρα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Τι είπε για την πιθανότητα συνεργασιών

"Θα θέλαμε εκλογές σήμερα γιατί η τρικομματική κυβέρνηση εξαπάτησε το λαό και έχει χάσει την δεδηλωμένη".

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε το Σάββατο στην Πάτρα, με αφορμή την διεξαγωγή του προσυνεδρίου, για την τοπική αυτοδιοίκηση και την δημόσια διοίκηση.

Αναφερόμενος σε πιθανές συνεργασίες με άλλα κόμματα ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι μετεκλογικές συνεργασίες δεν πρέπει να προδικάζονται πριν από τις εκλογές, τονίζοντας ότι για τους "Ανεξάρτητους Έλληνες υπάρχουν κόκκινες γραμμές, όπως για παράδειγμα τα εθνικά θέματα".

Επίσης πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με μνημονιακές δυνάμεις, ενώ όπως υπογράμμισε οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" δεν κάνουν μυστικές συμφωνίες και όλα θα αποφασιστούν στο συνέδριο του κόμματος. Επίσης πρόσθεσε ότι στο συνέδριο του κόμματος θα κατατεθούν προτάσεις από τους πολίτες για την λειτουργία του κόμματος

Σχετικά με τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι τα χρίσματα είναι ανάμειξη της κεντρικής εξουσίας στην αυτοδιοίκηση, ενώ όσον αφορά την στάση που θα κρατήσουν οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" για την επιλογή των υποψηφίων δημάρχων, σημείωσε ότι οι κατά τόπους επιτροπές του κόμματος και οι λαϊκές συνελεύσεις θα πάρουν τις αποφάσεις. Σε αυτό το σημείο ο Πάνος Καμμένος πρόσθεσε ότι ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων, υπάρχουν δήμαρχοι που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ακόμη σημείωσε ότι δεν υπάρχουν πόροι για την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ χαρακτήρισε τον "Καλλικράτη" ως τον διοικητικό βραχίονα του μνημονίου.

Σε άλλο σημείο ο Πάνος Καμμένος άσκησε κριτική στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και τόνισε ότι οι μεγαλύτερες δημοσκοπήσεις είναι αυτές που γίνονται από τον λαό.

Σε ότι αφορά τις έρευνες για τους υδρογονάθρακες ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει η ανακήρυξη της ΑΟΖ στο σύμπλεγμα της Μεγίστης να χωριστούν τα οικόπεδα και να μην μπουν εγγυήσεις για δάνεια.

Με αφορμή τις επισκέψεις του σε Αχαΐα και Ηλεία, ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στους αγρότες, τονίζοντας ότι ο αγροτικός τομές αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας, ενώ όπως πρόσθεσε το κόστος του πετρελαίου κάνει απαγορευτική την παραγωγή.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος

ADVERTISING

SHARE: