Καμμένος: Η ΝΔ να αναζητήσει στους κόλπους της ύποπτους μεσάζοντες, offshore και σκάνδαλα

Συζήτηση, κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος σχετικά με τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση για το Κυπριακό ζήτημα, την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση, κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος σχετικά με τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση για το Κυπριακό ζήτημα, την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο υπουργός Άμυνας απάντησε σε έντονο ύφος στην αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία είχε επανέλθει στο θέμα της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία, ζητώντας την απομάκρυνση του από την κυβέρνηση. "Η παραποίηση της αλήθειας από τη ΝΔ δεν έχει όρια" υποστηρίζει το Άμυνας

"Η παραποίηση της αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει όρια", υποστηρίζει το υπουργείο Άμυνας, απαντώντας σε έντονο ύφος στην αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία είχε επανέλθει στο θέμα της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία, ζητώντας την απομάκρυνση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση.

"Από τα επίσημα στοιχεία που κατατέθηκαν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας χθες στη Βουλή αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει μεσάζων, αλλά εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος της αντισυμβαλλόμενης χώρας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε και χθες στη Βουλή ότι δεν υπήρξε σύλληψη Αξιωματικού, αλλά ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες. Δεν υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση στρατιωτικού εισαγγελέα χθες, αλλά η στρατιωτική δικαιοσύνη διερευνά, ήδη από 30-8-2017, το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από εμπλεκόμενους στρατιωτικούς. Δεν υπήρξε οποιαδήποτε αναφορά από ανώτατο αξιωματικό και το περίφημο «κείμενο» δεν έχει κατατεθεί πουθενά", αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει: "Η Νέα Δημοκρατία ας αναζητήσει στους κόλπους της να βρει ύποπτους μεσάζοντες, offshore και σκάνδαλα."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: Συνένοχος ο Τσίπρας εάν δεν απομακρύνει τον Καμμένο από την κυβέρνηση

ADVERTISING

SHARE: