Καμμένος: Η Τουρκία λειτουργεί με λογικές Εξπρές του Μεσονυχτίου

Καμμένος: Η Τουρκία λειτουργεί με λογικές Εξπρές του Μεσονυχτίου
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018. Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η ΚΟ των ΑΝΕΛ στη Βουλή. Ο Π. Καμμένος εκτίμησε ότι η ΠΓΔΜ δεν θα αλλάξει το Σύνταγμά της. Προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη για όσους ισχυρίστηκαν ότι ήρθε σε ρήξη με τον Αλ. Τσίπρα. Νεο "όχι" σε σύνθετη ονομασία

Με το Εξπρές του Μεσονυχτίου παρομοίασε ο Πάνος Καμμένος τις πρακτικές που ακολουθεί η Άγκυρα στην υπόθεση των δύο ελλήνων στρατιωτικών.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καταλόγισε ουσιαστικά λογικές άλλων εποχών στην Τουρκία. Μάλιστα σημείωσε ότι η επιστροφή των δύο Ελλήνων μπορεί να γίνει “πολύ σύντομα ή να αργήσει πάρα πολύ”. Εκτίμησε, πάντως, ότι η Άγκυρα «δεν μπορεί να τραβήξει πολύ» τις νομικές κατηγορίες προς τους δύο Έλληνες για παράνομη είσοδο ενώ ακόμη και σε περίπτωση καταδίκης η ποινή θα είναι με αναστολή, δηλαδή χωρίς φυλάκιση.

Ο κ. Καμμένος διέψευσε επίσης κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι ήρθε σε ρήξη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Χαρακτήρισε, μάλιστα, περίεργα όλα αυτά τα σενάρια και διαβεβαίωσε ότι μιλάει συνέχεια με τον πρωθυπουργό. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά κατά των ανυπόστατων ισχυρισμών.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να συναινέσει σε λύση που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία. “Είναι πάγια θέση μας δεν το ψηφίζουμε” ξεκαθάρισε και εκτίμησε ότι η ΠΓΔΜ δεν θα αλλάξει το Σύνταγμά της.

Παράπονα Δημήτρη Καμμένου για το άδειασμα του από τον Ν. Βούτση

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Καμμένος φέρεται να εξέφρασε παράπονα για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, τον άδειασε χθες γιατί διαστρέβλωσε δηλώσεις του σχετικά με τους μειονοτικούς βουλευτές. Σύμφωνα με πληροφορίες τα παράπονα του Δ. Καμμένου δεν βρήκαν ανταπόκριση αφού το κόμμα ξεκαθάρισε ότι θα τηρήσει τη γραμμή ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θα απαντά είτε ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος είτε η εκπρόσωπος Τύπου, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα