Καμμένος: Μπορεί να χωρίσουμε τους δρόμους μας με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το μνημόνιο

Καμμένος: Μπορεί να χωρίσουμε τους δρόμους μας με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το μνημόνιο
Ο Πάνος Καμμένος, στο βήμα της Βουλής Eurokinissi

Δήλωσε ότι οι ΑΝΕΛ θα κάνουν τα πάντα για να μην περάσει η συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή. Υποστήριξε ότι "το ΛΑΟΣ μαζί με τον Σαμαρά" ετοιμάζεται να εγκαταλείψει σύντομα τη ΝΔ.

Ενδεχόμενο διαζυγίου με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την έξοδο από το Μνημόνιο με αφορμή το ονοματολογικό δήλωσε ότι εξετάζει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ξεκαθαρίζοντας ότι καταψηφίζει τώρα την πρόταση μομφής αλλά όταν έρθει η συμφωνία θα κάνει «τα πάντα για να την αποτρέψει».

«Παραμένουμε πιστοί στις θέσεις μας. Όταν έρθει η ώρα εμείς είμαστε η ασφαλιστική δικλείδα» είπε αναφερόμενος στην αντίθεσή του στο ονοματολογικό και πρόσθεσε: «μπορεί να χωρίσουμε τους δρόμους μας». «Η θέση των ΑΝΕΛ θα είναι αρνητική, όχι μόνο με την ψήφο μας αλλά και με οποιοδήποτε τρόπο για να μην επικυρωθεί. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην περάσει» είπε. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι θα συνεχίσει να συμπορεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από τα μνημόνια αλλά και για να αποδοθεί δικαιοσύνη στα σκάνδαλα. «Θα προχωρήσουμε μαζί μέχρι τότε» σημείωσε.

Εξαπέλυσε, όμως, και σκληρή επίθεση τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και στον Αντώνη Σαμαρά, καταγγέλλοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει ήδη ανατρέψει τον κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ. Κατηγόρησε, μάλιστα, τον κ. Μητσοτάκη ότι κατέθεσε την πρόταση μομφή γιατί βλέπει ότι «τελειώνει το μαρτύριο του ελληνικού λαού» και γι’ αυτό «βαράει πολιτικές μπαλοθιές όπου βρει γιατί δεν μπορεί να χωνέψει ότι έρχονται καλύτερες ημέρες για τον ελληνικό λαό». Κατηγόρησε, όμως, και τον κ. Σαμαρά ότι έριξε την κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη «εξαγορασμένος από συμφέροντα» και ετοιμάζεται να εγκαταλείψει πολύ σύντομα τη ΝΔ μαζί με το ΛΑΟΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα