Καμμένος προς Εισαγγελέα Διαφθοράς: Καλέστε με να καταθέσω για την υπόθεση της Σ.Αραβίας

ΒΟΥΛΗ-OMΙΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2018.(EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΒΟΥΛΗ-OMΙΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2018.(EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

«Εγώ ζήτησα τη διερεύνηση της υπόθεσης» λέει ο υπουργός Άμυνας σε επιστολή του προς την Εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη μετά τις πληροφορίες για διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή

Να καταθέσει ενώπιόν της παραιτούμενος από τις ευεργετικές διατάξεις για τους εν ενεργεία υπουργούς και παράλληλα να συνεχισθεί η έρευνα για την υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία ζητά με επιστολή του προς την Εισαγγελέα Διαφθοράς, ο Πάνος Καμμένος.

Στην επιστολή του προς την κ. Ελένη Τουλουπάκη, ο υπουργός Άμυνας σημειώνει ότι ενημερώθηκε δια του Τύπου ότι εκείνη φέρεται να απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ότι "η υπόθεση αυτή θα αποσταλεί στην Βουλή ή κατά άλλους την έχετε ήδη στείλει στην Βουλή". Ο κ. Καμμένος σημειώνει ότι κάτι τέτοιο διαψεύδεται, γεγονός που διαψεύδει και η Βουλή και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στην επιστολή του, ο κ. Καμμένος αναφέρει:

"Επειδή καλώς γνωρίζετε ότι α) εγώ ζήτησα την διερεύνηση της υπόθεσης δια της στρατιωτικής δικαιοσύνης και της Ομάδας Εσωτερικών Υποθέσεων με άμεση κοινοποίηση όλων των στοιχείων προς εσάς και β) διότι αυτή η «πώληση» ουδέποτε έγινε, με ευθύνη άλλων και πάντως όχι του ΥΕΘΑ.

Για τους λόγους αυτούς ζητώ, όπως από το Νόμο περί ευθύνης υπουργών δικαιούμαι: α) την μη εφαρμογή ευεργετικών διατάξεων για τους εν ενεργεία υπουργούς και β) τη συνέχιση της διεξαγωγής από Εσάς της εν λόγω έρευνας και σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι βρίσκομαι στην διάθεσή Σας να καταθέσω ως απλός Έλλην πολίτης για να διευκολύνω την έρευνά Σας, ώστε αυτή να προχωρήσει άμεσα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΥΕΘΑ σε Μητσοτάκη: Ό,τι και αν κάνουν θα αποδειχθεί η αλήθεια

Υπόθεση Σαουδική Αραβία: Στη βουλή η δικογραφία για τα βλήματα

ADVERTISING

SHARE: