Καμμένος σε Τσίπρα: Ο Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη των ΑΝΕΛ

Καμμένος σε Τσίπρα: Ο Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη των ΑΝΕΛ
ΑΘΗΝΑ-Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ) Eurokinissi

Ο υπουργός Άμυνας εξερχόμενος από το Μαξίμου δήλωσε πως ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του. Μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου των υπουργών στις Βρυξέλλες οι αποφάσεις Τσίπρα (Vid)

Εμμένει στην θέση του για παραίτηση Μουζάλα ο κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου. Μετά την ένταση που προέκυψε από την αναφορά του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα στην ΠΓΔΜ, ως Μακεδονία, ο υπουργός Άμυνας συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου. Εξερχόμενος ο κ. Καμμένος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.

“Συζητήσαμε και το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιάννη Μουζάλα. Οι ΑΝΕΛ εμμένουν στη θέση τους, ζητούν την παραίτηση του”. Όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος, μπορεί ο αναπληρωτής υπουργός να δήλωσε πως “προέβη σε λεκτικό ατόπημα, αλλά παρά ταύτα το θέμα είναι πολύ σοβαρό και επιμένουμε να υποβάλει για λόγους ευθιξίας την παραίτησή του”.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξήγησε πως ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής βρίσκεται στις Βρυξέλλες και οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν από τον πρωθυπουργό μετά τη Σύνοδο των υπουργών που λαμβάνει χώρα εκεί. “Ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη των βουλευτών των ΑΝΕΛ, σε αντίθεση με την κυβέρνηση” είπε ενώ τόνισε σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν τίθεται θέμα κυβερνητικής συνοχής: “Οι σχέσεις με τον κ. Τσίπρα είναι ξεκάθαρες, όπως ξεκάθαρό είναι ότι η κυβέρνηση έχει την ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά δεν την έχει ο κ. Μουζάλας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα