Κάνε μια ΣΤΑΣΥ

Στιγμιότυπο από στάση στην πλατεία Συντάγματος την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013. Οι οδηγοί των λεωφορείων απεργούν και θα αποφασίσουν την πορεία των κινητοποιήσεών τους σε γενική συνέλευση.
(ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ/EUROKINISSI)
Στιγμιότυπο από στάση στην πλατεία Συντάγματος την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013. Οι οδηγοί των λεωφορείων απεργούν και θα αποφασίσουν την πορεία των κινητοποιήσεών τους σε γενική συνέλευση. (ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ/EUROKINISSI) G4PHOTOS

Η είδηση ότι ασκήθηκαν διώξεις κατά μελών του ΔΣ και στελεχών της ΣΤΑΣΥ για την περίφημη “κομπίνα” με τη διακίνηση εισιτηρίων φαίνεται ότι προκαλεί αναταράξεις. Ο Χρήστος Σπίρτζης στη δήλωση του στο NEWS247 είχε μεν επιρρίψει τις ευθύνες στη διοίκηση που είχε οριστεί επί ΝΔ (δείχνοντας τον νυν γενικό διευθυντή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Παπαθανάση), είχε δηλώσει επίσης ότι δε θα συγκαλυφθεί κανείς και τίποτε. Στη συνέχεια άρχισαν διαρροές από πλευράς ΣΤΑΣΥ ότι ζητήθηκε η παραίτηση και του νυν CEO Θωμόπουλου, που διορίστηκε μεν επί Σπίρτζη αλλά χρεώνεται συγκεκριμένα στην Κουμουνδούρου και τα σχόλια περί εσωκομματικού πολέμου.

ADVERTISING

SHARE: