Κάνει πίσω ο Τζιτζικώστας για Siemens και Αυγενάκη

Κάνει πίσω ο Τζιτζικώστας για Siemens και Αυγενάκη
MotionTeam

Με ανακοίνωση του και ανάρτηση στο twitter ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας υποστηρίζει ότι διαστρεβλώθηκαν από ορισμένους οι δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 για τη Siemens και τον Αυγενάκη

Μετά τις συζητήσεις που προκάλεσε η τοποθέτηση του στο Ραδιόφωνο 24/7 για τις υποθέσεις Siemens και Αυγενάκη, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με ανακοίνωση του και ανάρτηση του στο twitter υποστηρίζει ότι διαστρεβλώθηκαν από ορισμένους τα λεγόμενα του.

«Οι γνωστοί άγνωστοι, ειδικοί στις διαστρεβλώσεις έπιασαν πάλι δουλειά. Τους συνιστώ να αντιλαμβάνονται καλύτερα αυτά που ακούνε», έγραψε στο twitter ο κ.Τζιτζικώστας.

To γραφείο του μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για παραπλανητικές δημοσιεύσεις και παραθέτοντας το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης.

Το απομαγνητοφωνημένο επίμαχο σημείο έχει ως εξής και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του:

«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μιλήσατε, προηγουμένως, κ. Τζιτζικώστα, ως Περιφερειάρχης, αλλά και ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας για την ανάγκη να υπάρξει εθνική συνεννόηση. Είναι κάτι που το θέλει η ελληνική κοινωνία. Φαίνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις και μάλιστα διαχρονικά, ειδικά στα χρόνια του Μνημονίου. Από την άλλη πλευρά δεν έχετε την αίσθηση πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν την καλή συνεννόηση; Δηλαδή, είχαμε τις προηγούμενες ημέρες το θέμα Αυγενάκη. Καμία απάντηση μέχρι στιγμής από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.  Είχαμε χθες την κατάθεση της γραμματέως του κ. Χριστοφοράκου. Καμία αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία. Δεν πρέπει όταν τίθενται ζητήματα τέτοια στη δημόσια σφαίρα να υπάρχει και μια απάντηση επί της ουσίας;

ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: Ασφαλώς και πρέπει να υπάρχουν απαντήσεις. Και πρέπει να υπάρχουν απαντήσεις από όποιο Κόμμα, πρέπει να δοθούν τέτοιου είδους απαντήσεις. Δηλαδή, είναι προφανές και φαντάζομαι ότι έχουν δοθεί απαντήσεις ή θα δοθούν απαντήσεις σε αυτά τα θέματα στα οποία αναφέρεστε. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτό που προέχει είναι ναι, να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στον τρόπο λειτουργίας των Κομμάτων. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Και μάλιστα έχετε δει ότι έχει σηκωθεί ιδιαίτερα το θέμα της διαφάνειας από τη Νέα Δημοκρατία όλο το προηγούμενο διάστημα. Άρα, αυτή η παράταξη, αν μη τι άλλο, στηρίζει αυτή τη λογική και τη φιλοσοφία του να είναι καθαρό το πολιτικό τοπίο. Επομένως, ναι, συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λέτε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Από την άλλη πλευρά, αφού συμφωνείτε απόλυτα ότι πρέπει να υπάρξουν απαντήσεις, φαντάζομαι ότι ως τώρα, το γεγονός ότι έχουν περάσει 4 μέρες από το δημοσίευμα για τον κ. Αυγενάκη, που αφορά σε δικογραφία, δεν είναι μου πες, σου είπα κ.λ.π. και δεν υπάρχει μια επί της ουσίας απάντηση από τον Γραμματέα του Κόμματός σας, υποθέτω ότι δεν θα σας καλύπτει.

ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: Κοιτάξτε, δεν έχω δει την απάντησή του. Αυτό, που μπορώ, όμως, να σας πω σίγουρα είναι ότι υπάρχει.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν την έχετε δει, γιατί δεν υπάρχει. Έχει πει «το διαψεύδω» και έστειλε εξώδικο στο εφημερίδα Documento. Αυτό είναι όλο.

ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: Νομίζω ότι, εν πάση περιπτώσει, αυτό είναι μια απάντηση. Το πως την κρίνει ο καθένας είναι διαφορετικό. Όταν κάποιος διαψεύδει κάτι και κάνει και μια κίνηση προς τη Δικαιοσύνη, για να βρει το δίκιο του, είναι προφανές ότι συνιστά μια απάντηση».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Τζιτζικώστα στο Ραδιόφωνο 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα