Καραγιαννίδης: Η Κ.Ο. θα ψηφίσει ό,τι αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή

Ο βουλευτής Δράμας εμφανίστηκε καθησυχαστικός ότι δεν υπάρχουν τριβές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία της αξιολόγησης

Πεπεισμένος ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα συνταχθεί με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής σχετικά με την ψήφιση των μέτρων για το κλείσιμο της β΄αξιολόγησης εμφανίζεται ο βουλευτής Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης.

Θεωρεί μάλιστα ότι όποιο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σε θέση να υπηρετήσει την απόφαση της Κ.Ε., θα παραιτηθεί παρά θα καταψηφίσει.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Αυγή", ο κ Καραγιαννίδης απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου: "Θεωρώ πως η Κ.Ο. θα ψηφίσει αυτό που θα αποφασίσει η Κ.Ε. ύστερα από συζήτηση σε μια έκτακτη συνεδρίασή της. Ενάμιση χρόνο τώρα δεν υπάρχουν διαρροές στην Κ.Ο. Πρόκειται για πράγματα που έχουν συμφωνηθεί από το καλοκαίρι του 2015. Ο κάθε βουλευτής είναι γνώστης και δεν έχουν καταγραφεί διαφωνίες, αν και έχουν υπάρξει διαφοροποιήσεις σε άλλου είδους θέματα της διακυβέρνησης. Όσοι, βάζω και τον εαυτό μου, θεωρήσουμε πως δεν μπορούμε να την υπηρετήσουμε θα παραιτηθούμε αντί να καταψηφίσουμε".

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να συμπληρώσει ότι δεν πρέπει να προτρέχει κανείς για ζητήματα που δεν έχουν ακόμη συμβεί. "Συντάσσομαι με τον Ευκλείδη (Τσακαλώτο) και στο να μη λέμε μεγάλα λόγια. Πρέπει να δούμε πού θα καταλήξει η διαπραγμάτευση και να μην προλέγουμε για πράγματα που μπορεί και να μη συμβούν" είπε.

Αιχμές για μεταναστευτικό

"Το μεταναστευτικό, παρά το σημαντικό έργο αρχικά, δεν πάει καλά. Έχουμε συνεχώς προβλήματα που κάποτε πλήττουν και τον πυρήνα της Αριστεράς. Υπάρχουν προφανώς ευθύνες υπουργών" δήλωσε ο κ. Καραγιαννίδης σχετικά με την προσφυγική κρίση.

Παράλληλα, ερωτηθείς για το ποια προβλήματα εντοπίζει στην καθημερινότητα των πολιτών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στα πρόσφατα κρούσματα βίας: "Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το πρόβλημα είναι ότι πρώτον, δεν έχει απομονώσει συμπεριφορές που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεύτερον, δεν φαίνεται να έχουν πειραχθεί καθόλου οι χρυσαυγίτικες ομαδοποιήσεις."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Όταν έρθουν τα μέτρα: 153 'ναι', 180 'όχι'

Αντίστροφη μέτρηση 7 ημερών

Τζανακόπουλος: Συνολική λύση για την οριστική έξοδο από τα μνημόνια

ADVERTISING

SHARE: