Καραμανλής: Γιατί στηρίζουμε την Taxi Beat

Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αστικές συγκοινωνίες στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις».
Στη φωτογραφάι ο Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αστικές συγκοινωνίες στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις». Στη φωτογραφάι ο Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

"Δεν μηδενίζουμε ούτε πάμε στα άκρα" δήλωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με τα ταξί

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις προωθούμενες αλλαγές στη λειτουργία των εφαρμογών κλήσης ταξί εξαπέλυσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής.

«Και στο θέμα των ταξί, η κυβέρνηση, για να κάνει το χατίρι λίγων, πάει να βλάψει τους πολλούς. Εμείς δεν μηδενίζουμε, ούτε πάμε στα άκρα. Είμαστε με την κοινωνία, με την υγιή επιχειρηματικότητα και με την Ελλάδα που θέλει να καινοτομεί, να αξιολογείται και να προχωράει μπροστά» σημείωσε σε σχετική δήλωσή του κατέληξε: «Γι’ αυτό το λόγο στηρίζουμε την Beat και κάθε νόμιμη, καινοτόμο πλατφόρμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ν. Δρανδάκης: Το ελληνικό τμήμα της Taxibeat έχει έδρα στην Ελλάδα και φορολογείται κανονικά

Υπ. Μεταφορών για εταιρείες μίσθωσης ταξί: Θα μπει τάξη οριστικά

ADVERTISING

SHARE: