Καραμανλής: H κυβέρνηση οδηγεί τις αστικές συγκοινωνίες σε απαξίωση

Καραμανλής: H κυβέρνηση οδηγεί τις αστικές συγκοινωνίες σε απαξίωση
Συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2017, στην Βουλή την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) Eurokinissi

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε στη στάση του κόμματος απέναντι στις απεργιακές κινητοποιήσεις που ταλαιπωρούν τους πολίτες ενώ παράλληλα επιτέθηκε στην κυβέρνηση

“Είτε από τη θέση της Κυβέρνησης, είτε από αυτήν της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης, η Νέα Δημοκρατία έχει σταθεί απέναντι στις απεργιακές κινητοποιήσεις, τελικό αποτέλεσμα των οποίων είναι η ταλαιπωρία των πολιτών” τονίζει σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής και συμπληρώνει “οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στα μέσα σταθερής τροχιάς, ανεξαρτήτως της ορθότητας των προβαλλομένων επιχειρημάτων από την πλευρά των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ., δεν αποτελεί την εξαίρεση”.

Ο κ.Καραμανλής στη συνέχεια επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να απαξιώσει τις αστικές συγκοινωνίες. “Κύρια, όμως, υπεύθυνη της όλης κατάστασης που επικρατεί είναι η “απούσα” Κυβέρνηση, η οποία – με προκλητική απάθεια – παρακολουθεί την καθημερινή ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, χωρίς να πράττει κάτι.
 
Είναι πλέον δεδομένο ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί, με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο, να οδηγήσει τις αστικές συγκοινωνίες στην απαξίωσή τους. Ένταξή τους στο Υπερταμείο, προβληματική διαχείριση, απώλειες εσόδων, “τρύπα” στους προϋπολογισμούς τους και αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων είναι ορισμένα μόνο από τα επιτεύγματα της Κυβέρνησης αυτής στον τομέα των συγκοινωνιών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα