Καραμανλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ τινάζει στον αέρα τη συμφωνία για τα 14 αεροδρόμια

Συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2017, στην Βουλή την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2017, στην Βουλή την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI

Στην ιδεοληπτική αδιαλλαξία της κυβέρνησης απέναντι στις ιδιωτικοποιήσεις αποδίδει την εξέλιξη στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Ν.Δ., που κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή

Ερώτηση αναφορικά με τον κίνδυνο ματαίωσης της συμφωνίας παραχώρησης των 14 αεροδρομίων εξαιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης, κατέθεσε στη Βουλή ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής.

Η ιδεοληπτική αδιαλλαξία της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις ιδιωτικοποιήσεις κάνει, για άλλη μια φορά, την εμφάνισή της. Αυτή τη φορά, έρχεται να θέσει εμπόδια, με το επιχείρημα της εκτέλεσης έργων στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.
Έργα, που είχαν παγώσει για δέκα χρόνια, και τα οποία η ίδια η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, καθυστέρησε να υλοποιήσει. Έργα, η συνέχιση των οποίων θέτει σε άμεσο κίνδυνο ολόκληρη την συμφωνία παραχώρησης των 14 αεροδρομίων”, δήλωσε καταθέτοντας την ερώτηση ο κ. Καραμανλής.
Προ μηνών, ο κ. Σπίρτζης ευχόταν να μην “καρποφορήσει” η διαδικασία ιδιωτικοποίησης. Σήμερα, η Κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να τινάξει στον αέρα την όλη επένδυση. Κι όλα αυτά για να ικανοποιήσει τους μικροκομματικούς της στόχους και τις ιδεοληψίες της”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

H ΥΠΑ ναρκοθετεί τη συμφωνία παραχώρησης των 14 αεροδρομίων

ADVERTISING

SHARE: