Καραμανλής προς Βαρουφάκη: Με ποιους θα ήταν έξαλλος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

Συνεδρίαση η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, με θέμα ημερήσιας διάταξης:Διατύπωση γνώμης από τα μέλη της Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 40 του ν. 3966/2011 (ΦΕΚ 118 Α΄), όπως ισχύει, μετά από ακρόαση του προτεινόμενου για διορισμό στη θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.), κ. Βασιλείου Τσελφέ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
Συνεδρίαση η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, με θέμα ημερήσιας διάταξης:Διατύπωση γνώμης από τα μέλη της Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 40 του ν. 3966/2011 (ΦΕΚ 118 Α΄), όπως ισχύει, μετά από ακρόαση του προτεινόμενου για διορισμό στη θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.), κ. Βασιλείου Τσελφέ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Ο βουλευτής Σερρών της Ν.Δ απαντά στο σχόλιο του υπουργού Οικονομικών μέσω facebook, τονίζοντας ότι ο Εθνάρχης θα ήταν έξαλλος και με όσους θέτουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή θέση της χώρας

Η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ότι “ακόμη κι ο Καραμανλής αν ζούσε θα ήταν έξαλλος” με αυτά που ζητούν οι δανειστές και τα οποία χαρακτήρισε αρχή του σπασίματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συζητήθηκε έντονα και στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής Σερρών της Ν.Δ Κώστας Καραμανλής σχολίασε τα λεγόμενα του κ. Βαρουφάκη μέσω facebook.

“Το βέβαιο είναι ότι αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα ήταν έξαλλος όχι μόνο με τις εμμονές ορισμένων Ευρωπαίων, αλλά πρωτίστως με τις εμμονές ορισμένων Ελλήνων, που δυστυχώς έχουν θέσει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή θέση της χώρας. Θα ήταν έξαλλος με όσους, ενώ βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου.

Καραμανλής προς Βαρουφάκη: Με ποιους θα ήταν έξαλλος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

Η αλαζονεία και ο ανέφελος κομπογιαννιτισμός δεν οδηγούν πουθενά. Αυτό που προέχει τώρα είναι η εθνική συνεννόηση για να αποφύγουμε μια εθνική τραγωδία”, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ, αποφεύγοντας πάντως να προβεί σε δήλωση και άρα να μπει σε διάλογο με τον υπουργό Οικονομικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βαρουφάκης, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βαρουφάκης: Αν ζούσε ο Καραμανλής θα ήταν έξαλλος. Δεν υπογράφουμε παράταση της κρίσης

ADVERTISING

SHARE: