Καραμανλής: Το υπουργείο Υποδομών έχει χάσει επαφή με την πραγματικότητα

Συνεδρίαση των Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνεδρίαση των Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ κατηγορεί το υπουργείο ότι προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα όσον αφορά στο οδικό δίκτυο και στο μποτιλιάρισμα στην Ιονία, επιρρίπτοντας ευθύνες στα ΜΜΕ και στην αντιπολίτευση, ο θεσμικός ρόλος των οποίων όμως απαιτεί την άσκηση κριτικής 

Σκληρή απάντηση στο δελτίο τύπου του υπουργείου Υποδομών, που χαρακτήριζε "προπαγάνδα" από "φωστήρες" της αντιπολίτευσης τις επιθέσεις κατά του Χρήστου Σπίρτζη με αφορμή το μποτιλιάρισμα στην Ιονία Οδό, έδωσε με ανακοίνωση του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής.

"Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών είναι ενδεικτικό της αλαζονείας που χαρακτηρίζει την Κυβέρνηση. Είναι πλέον εμφανές ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα", υποστήριξε ο κ.Καραμανλής.

"Αντί, λοιπόν, να ζητήσει μια συγγνώμη από όλους εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επιρρίπτοντας ευθύνες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στα Κόμματα της Αντιπολίτευσης, ο θεσμικός ρόλος των οποίων απαιτεί την άσκηση κριτικής στα κακώς κείμενα της Κυβέρνησης.

Και την ίδια στιγμή που αρνείται να δώσει πειστικές απαντήσεις, δημοσιεύματα μιλούν για πιθανό κλείσιμο των νέων οδικών αρτηριών, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες", σχολίασε, διερωτώμενος:

"Σκοπεύει, επιτέλους, η Κυβέρνηση να απαντήσει στα ερωτήματα που της έχουμε θέσει;".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καραμανλής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στην αντεπίθεση για τους δρόμους το υπουργείο Υποδομών

Σπίρτζης: Αν είχαμε πει τη σήραγγα 'Κώστας Σημίτης', θα ήταν όλα καλά

ADVERTISING

SHARE: