Καραθανασόπουλος: Γιατί το ΚΚΕ διαφωνεί με το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου

Καραθανασόπουλος: Γιατί το ΚΚΕ διαφωνεί με το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ// ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Το νομοσχέδιο ασχολείται με το τυπικό και όχι με το ουσιαστικό του θέματος, αναφέρει ο βουλευτής ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος για το θέμα της ταυτότητας φύλου

“Εμείς διαφωνήσαμε με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου γιατί πιστεύουμε ότι μπαίνει το τυπικό και όχι το ουσιαστικό”, δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος. Τόνισε ότι το κράτος πρέπει να στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους και μετά την αλλαγή φύλου σε όλα τα επίπεδα και πρόσθεσε ότι είναι λάθος να αφορά μόνο όσους έχουν οικονομική επιφάνεια.

Υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ δέχεται αλλαγή ταυτότητας ακόμη και χωρίς εγχείρηση αλλαγής φύλου. Για την αντίδραση της Εκκλησίας είπε ότι το ΚΚΕ ζητά τον διαχωρισμό κράτους-Εκκλησίας ώστε να μην υπάρχουν τέτοια ζητήματα. Για την αύξηση των καταθέσεων είπε πρέπει να εξεταστεί από που προέρχονται καθώς το ΚΚΕ παρατηρεί ότι οι λαϊκές καταθέσεις μειώνονται.

Αναφερόμενος στην προσφυγή των καναλαρχών στο ΣτΕ για τον αριθμό των τηλεοπτικών σταθμών και την τιμή εκκίνησης που έχει οριστεί στα 35 εκατ. ευρώ, είπε ότι οι επιχειρηματίες προστατεύουν τα συμφέροντά τους και θέλουν να μην πληρώσουν ή να δώσουν ένα χαμηλό αντίτιμο.

Υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ωφεληθεί από το μοίρασμα της πίτας και πρόσθεσε ότι η ενημέρωση δεν μπορεί να είναι εμπόριο.

Ακούστε τι δήλωσε στο Ραδιόφωνο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα