Κατρούγκαλος: Ο Μανώλης Γλέζος έχει απόλυτο δικαίωμα να έχει άδικο

Κατρούγκαλος: Ο Μανώλης Γλέζος έχει απόλυτο δικαίωμα να έχει άδικο
Στιγμιότυπο από την συνέντευξη τύπου για το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας με αφορμή τη συζήτηση στο ΣτΕ της αίτησης ακύρωσης κατά του διορισμού του Προέδρου και Διευθύντος Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014. Την αίτηση Ακύρωσης έχουν ασκήσει 19 πολίτες, εργαζόμενοι, εκπρόσωποι εργαζομένων στις δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς που βαίνουν προς ιδιωτικοποίηση (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΠΕ, ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΔΕΣΦΑ, Κρατικά Λαχεία κλπ), καθώς και ο Δήμαρχος Ελληνικού. Στην συνέεντευξη συμμετείχαν οι: Γιώργος Κατρούγκαλος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως πληρεξούσιοι δικηγόροι των αιτούντων ενώ υπήρξε παρέμβαση και από τον επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης Γαβριήλ Σακελλαρίδη. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Πώς σχολίασε τη "συγγνώμη" του Μανώλη Γλέζου από τον ελληνικό ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος

“Το απόλυτο δικαίωμα να έχει μερικές φορές άδικο” αναγνωρίζει στον Μανώλη Γλέζο ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο κ. Κατρούγκαλος εξέφρασε τη διαφωνία του με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας:

“Ο Μανώλης Γλέζος έχει απόλυτο δικαίωμα να έχει μερικές φορές άδικο. Το κέρδισε αυτό με 90 χρόνια αγώνα στη ζωή του. Διαφωνώ με τον Μανώλη Γλέζο”.

Αναφερόμενος στη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup, ο αναπληρωτής υπουργός είπε, πως ήταν η καλύτερη δυνατή, λαμβανομένων των συνθηκών.

“Μας έδωσε τον αέρα και το χώρο να εφαρμόσουμε την πολιτική και θα συνεχίσουμε να έχουμε και κατά τη διάρκεια του τετραμήνου τις ίδιες κόκκινες γραμμές, που είχαμε προηγουμένως. Αυτό το τετράμηνο δεν εφαρμόζουμε τα μνημόνια, εφαρμόζουμε την πολιτική μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα