Κατρούγκαλος: Οι ΑΝΕΛ έχουν διαφορετική άποψη, αλλά δεν εκβιάζουν

Κατρούγκαλος: Οι ΑΝΕΛ έχουν διαφορετική άποψη, αλλά δεν εκβιάζουν
Κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής με θέμα την παρακολούθηση των θεσμικών εξελίξεων σχετικά με τη διαδικασία εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα μέλη των Επιτροπών ενημέρωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Γεώργιος Κατρούγκαλος. Στη συζήτηση, συμμετείχε και ο Πάνος Καρβούνης, επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, καθώς και βουλευτές - μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας φιλίας Ελλάδας - Ηνωμένου Βασιλείου. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) eurokinissi

Την άποψη πως αν ο Π. Καμμένος ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα, θα απειλούσε με αποχώρηση από την κυβέρνηση, διατύπωσε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6

“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν διαφορετική άποψη για το Σκοπιανό αλλά δεν εκβιάζουν”, δήλωσε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, ο αναπληρωτής  υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Όπως είπε ο κ. Κατρούγκαλος, εάν ο Πάνος Καμμένος ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα, θα απειλούσε με αποχώρηση από την κυβέρνηση.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών μίλησε για λύση πακέτο, με την προϋπόθεση ότι η FYROM θα εγκαταλείψει τις πρακτικές του αλυτρωτισμού ενώ έθεσε ως χρονοδιάγραμμα το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα