Καββαδία για Novartis: Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της

Η Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997- 2014 συνεδρίασε σήμερα, 7 Νοεμβρίου 2017, στις 11:00, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εξέταση μαρτύρων. (EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
Η Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997- 2014 συνεδρίασε σήμερα, 7 Νοεμβρίου 2017, στις 11:00, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εξέταση μαρτύρων. (EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος) EUROKINISSI

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι οι δέκα πολιτικοί που αναφέρονται στη δικογραφία δεν είναι κατηγορούμενοι αλλά εμφανίζονται εμπλεκόμενοι με βάση της μαρτυρίες

«Η υπόθεση της Novartis έχει πάρει τον δρόμο της και πρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της» είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία.

Αναφερόμενη στη μήνυση που υπέβαλε ο Αντώνης Σαμαράς, σε βάρος του πρωθυπουργού, είπε ότι όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα εντάσσονται στη διεθνή έρευνα για την Novartis.

«Η ιστορία δεν άρχισε από την Ελλάδα» πρόσθεσε.

Για τους μάρτυρες που χαρακτηρίζονται "κουκουλοφόροι" από τη ΝΔ, είπε ότι είναι προστατευόμενοι μάρτυρες με όνομα και επώνυμο.

Αναφορικά με τη διαδικασία στη Βουλή, για μυστική ψηφοφορία σε δέκα κάλπες για καθέναν από τους εμπλεκόμενους, σημείωσε ότι «δεν μπορείς να τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι».

Επισήμανε ότι οι δέκα πολιτικοί που αναφέρονται στη δικογραφία δεν είναι κατηγορούμενοι αλλά εμφανίζονται εμπλεκόμενοι με βάση της μαρτυρίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γιατί η ΝΔ ζητάει μία και όχι 10 κάλπες για την προκαταρκτική στο σκάνδαλο Novartis

Άρειος Πάγος: Δεν βοηθά τη δικαιοσύνη η στοχοποίηση των λειτουργών της

Βουλή: Μία συνεδρίαση την Τετάρτη για Novartis με 10 κάλπες και δεκάδες ομιλητές

ADVERTISING

SHARE: