Κεντροαριστερά: Με γοργά βήματα προς τις εκλογές

Κεντροαριστερά: Με γοργά βήματα προς τις εκλογές

Για την συμφωνία ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού να υπογράψουν τις συμβάσεις με τις εταιρίες που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν την εκλογική αναμέτρηση για την εκλογή αρχηγού στην Κεντροαριστερά που δουλεύουν ήδη για την ημέρα εκείνη, ενημέρωσε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής ο Νίκος Αλιβιζάτος

Με γοργά βήματα τρέχουν πλέον οι εξελίξεις για την εκλογή αρχηγού για τον νέο, ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, όπως φαίνεται από την νέα επιστολή που έστειλε στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής ο Νίκος Αλιβιζάτος.

Ο επικεφαλής της διαδικασίας ενημέρωσε ότι οι συζητήσεις με τις εταιρίες που θα διεκπεραιώσουν το έργο της online διασύνδεσης τον καλπών βαίνουν καλώς και ότι όλες οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν την Τετάρτη, σε νέα συνεδρίαση της επιτροπής, αφού όπως συμπλήρωσε, οι εταιρίες “έχουν αρχίσει να δουλεύουν για μας, χωρίς να περιμένουν την υπογραφή των συμβάσεων”.

Από την νέα επιστολή προκύπτει ότι το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δέχθηκαν να συνεργαστούν και να είναι οι συμβαλλόμενοι με τις εταιρίες, ενέργεια που χαρακτηρίζεται “πολύ ευχάριστη” από τον Νίκο Αλιβιζάτο. Άλλωστε, ακόμα δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος από την αντιπαράθεση των επικεφαλής των δύο κομμάτων για τα διαδικαστικά της ψηφοφορίας, με αφορμή την εξ αποστάσεως ψηφοφορία, επομένως η παραπάνω εξέλιξη θεωρείται ένα βήμα προς τα εμπρός.

Πάντως, διαφωνίες σε θέματα ήσσονος σημασίας συνεχίζουν να υπάρχουν, όπως για το πρόσωπο του εκπροσώπου Τύπου της επιτροπής, καθώς οι οι Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης και Νίκος Ανδρουλάκη, δεν επιθυμούν για την θέση αυτή τον Νίκο Μπίστη που πρότεινε ο Δημήτρης Ρέππας.

Παράλληλα, στην επιστολή Αλιβιζάτου γίνεται εκτενής αναφορά για τον τρόπο που θα διεξαχθεί η ψηφοφορία, τις υποχρεώσεις των εφορευτικών επιτροπών και την χρήση των tablets. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα