Κεντροαριστερά: Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία

Κεντροαριστερά: Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία
Ψηφοφορία στις εκλογές για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) eurokinissi

Στους 130.000 οι ψηφοφόροι που έχουν προσέλθει μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι στις κάλπες. Ανησυχία προκαλούν οι καιρικές συνθήκες για τη συμμετοχή

Άνοιξαν στις 8 το πρωί οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εκλογών ανάδειξης ηγεσίας για τον νέο φορέα της προοδευτικής παράταξης.

Ορισμένα μεμονωμένα περιστατικά ξεπεράστηκαν γρήγορα και η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά. Αρκετά ικανοποιητικός είναι και ο ρυθμός προσέλευσης των μελών και φίλων για να ψηφίσουν τη νέα ηγεσία επιλέγοντας την Φώφη Γεννηματά ή τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η ψηφοφορία διεξάγεται έως στις 8 το βράδυ και δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι ψήφισαν στον α’ γύρο είτε δήλωσαν μέλη είτε φίλοι σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν ή βρίσκονται κοντύτερα. Δεν απαιτείται η καταβολή 3 ευρώ, όπως την προηγούμενη Κυριακή. Όμως, όποιος θέλει μπορεί να δώσει χρήματα για τους πληγέντες στη Δυτική Αττική.

Τα αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 21.00-22.00 το βράδυ.

Σημειώνεται ότι η βροχόπτωση και το κύμα κακοκαιρίας που εκδηλώνεται τα τελευταία 24ωρα στη χώρα προκαλούν ανησυχία για τη συμμετοχή. Μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής είχαν προσέλθει στις κάλπες 100.000 ψηφοφόροι. Αναλογικά από ώρα σε ώρα, η προσέλευση είναι αντίστοιχη με αυτή του πρώτου εκλογικού γύρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα