Κεντροαριστερά: Πρώτη η Γεννηματά, ενδεχομένως να κερδίσει και από τον Α’ γύρο

Κεντροαριστερά: Πρώτη η Γεννηματά, ενδεχομένως να κερδίσει και από τον Α’ γύρο
H Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά μίλησε σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, στις 18:30 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» στη Νίκαια, στα πλαίσια των διεργασιών για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. (EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας) Ευρωκίνηση

Κλείδωσε το αποτέλεσμα ήδη από την πρώτη καταμέτρηση σύμφωνα με τον Αλιβιζάτο. Στο 20% των καταμετρημένων ψήφων, η Γεννηματά προηγείται με 50,48% και ακολουθεί ο Ανδρουλάκης με 25,43%. Εάν αυτή η τάση συνεχιστεί η Γεννηματά θα εκλεγεί και απόψε

Συντριπτικό προβάδισμα της Φώφης Γεννηματά έδειξαν τα πρώτα αποτελέσματα της καταμέτρησης των ψήφων για την εκλογή νέου αρχηγού της κεντροαριστεράς.

Μόλις έκλεισαν οι κάλπες λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, ξεκίνησε η καταμέτρηση και ήδη στο 15% ήταν πρώτη η Φώφη Γεννηματά με 51%, δεύτερος ο Νίκος Ανδρουλάκης με 25%, τρίτος ο Γιώργος Καμίνης με 11% και τέταρτος ο Σταύρος Θεοδωράκης με 7%.

Τα πρώτα αποτελέσματα στην Αττική:

 

Στο 20% ενσωμάτωση, η Φώφη Γεννηματά έλαβε 50,48%, ο Νίκος Ανδρουλάκης 25,43%, ο Γιώργος Καμίνης 11.54%, ο Σταύρος Θεοδωράκης 5.47%, ο Γιάννης Μανιάτης 3.16%, ο Γιάννης Ραγκούσης 1.8%, Κωνσταντίνος Γάτσιος 1.09%, Απόστολος Πόντας 0.43%, Δημήτρης Τζίωτης 0.22%.

“Κλείδωσε το αποτέλεσμα. Πρώτη η Γεννηματά, δεύτερος ο Ανδρουλάκης, η κυρία Γεννηματά μπορεί να κερδίσει από τον πρώτο γύρο”, δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής κ. Αλιβιζάτος.

ΤΟ NEWS24/7 ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕΣΩ ΠΛΑΤΟΦΟΡΜΑΣ LIVE BLOGGING ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα