Κεντροαριστερά: Πρώτη με μεγάλη διαφορά η Γεννηματά σε Λαμία και Βόλο

Κεντροαριστερά: Πρώτη με μεγάλη διαφορά η Γεννηματά σε Λαμία και Βόλο
ΠΑΣΟΚ

Σημαντικό προβάδισμα για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και στις δύο πόλεις

Με πολύ μεγάλη διαφορά επικράτησε η Φώφη Γεννηματά στην Μαγνησία με ποσοστό που αγγίζει το 47% και κατήγαγε σημαντική νίκη έναντι των άλλων συνυποψήφιων της στην κούρσα για την ανάδειξη αρχηγού στο νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Συμπαράταξη στον πρώτο γύρο των εκλογών, κέρδισε με υψηλά ποσοστά τόσο στον Βόλο , όσο και στην ύπαιθρο.

Τη δεύτερη θέση οι πολίτες την έδωσαν στον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη με ποσοστό 19,80%, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ήταν τρίτος με ποσοστό 17,80% και τέταρτος ο Σταύρος Θεοδωράκης με 8,7%.

Πρώτη με 53,4% η Γεννηματά στη Λαμία

Ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη η συμμετοχή στις κάλπες για την ανάδειξη της ηγεσίας στην κεντροαριστερά αφού καταμετρήθηκαν 2381 ψηφοδέλτια σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Φθιώτιδας με την Φώφη Γεννηματά να ξεπερνά το 50%.

Ειδικότερα η Φώφη Γεννηματά συγκέντρωσε συνολικά 1264 ψηφοδέλτια και ποσοστό 53,4% με δεύτερο τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη με 513 ψηφοδέλτια και ποσοστό 21,7% .Ακολουθούν ο Γιώργος Καμίνης με 9,2%, ο Σταύρος Θεοδωράκης με 6,6%, ο Γιάννης Μανιάτης με 3,8%, ο Γιάννης Ραγκούσης με 2,8% και ο Κωνσταντίνος Γάτσιος με 2,1%.

Συνολικά αποτελέσματα σε Ευρυτανία, Φωκίδα και Βοιωτία

Ευρυτανία: Ποσοστό 49,1% πήρε η Φώφη Γεννηματά στην Ευρυτανία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι στην δεύτερη θέση με ποσοστό 25% ενώ ακολουθούν ο Γιώργος Καμίνης με 14,7%, ο Γιάννης Ραγκούσης με ποσοστό 3,3% και ο Σταύρος Θεοδωράκης με ποσοστό 2,9%.

Φωκίδα: Ποσοστό 51,06% συγκέντρωσε η Φώφη Γεννηματά στο νομό Φωκίδας . Δεύτερος ο Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό 16,76% ενώ ακολουθούν Γ. Καμίνης με 11,73%, ο Σταύρος Θεοδωράκης με 6,40%, ο Γιάννης Μανιάτης με 5,9% και ο Γιάννης Ραγκούσης με 3,7%.

Βοιωτία: Η Φώφη Γεννήματα συγκέντρωσε 57,7% στη Βοιωτία ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι δεύτερος με ποσοστό 18,6%. Ακολουθούν ο Γ. Καμίνης με ποσοστό 11,7%, ο Στ. Θεοδωράκης με 5,5%, ο Γ. Μανιάτης με 2,3%, και ο Γ. Ραγκούσης με 1,5%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φώφη Γεννηματά, Κεντροαριστερά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ευρύ προβάδισμα Γεννηματά - Την Κυριακή ο β' γύρος

Κεντροαριστερά: Συγχαρητήρια Θεοδωράκη σε Γεννηματά

Κεντροαριστερά: Ποιος 'παίρνει κεφάλι' στις Βρυξέλλες

ADVERTISING

SHARE: