Κεραυνοί Βούτση κατά Χρυσής Αυγής για νέα 'ξεδιάντροπη' συμπεριφορά

Συζήτηση των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας "Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις" (Παράλληλο Πρόγραμμα) την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συζήτηση των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας "Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις" (Παράλληλο Πρόγραμμα) την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Βουλής αφαίρεσε το λόγο από το Γιάννη Λαγό που μίλησε πάλι για "προδότες". Προανήγγειλε τη λήψη μέτρων κατά της οργάνωσης για την κατάπτυστη στάση της (Vid)

Τη σφοδρή αντίδραση του προέδρου της Βουλής προκάλεσαν τα νέα επεισόδια που σκηνοθέτησε στη Βουλή η Χρυσή Αυγή κατά του υπουργού Άμυνας προκειμένου να δικαιολογήσει τις ύβρεις της κατά των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Λαγός αποκάλεσε επανειλημμένως «προδότη» τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και επιχείρησε να δικαιολογηθεί για την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής κατά του συνόλου των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. Την απρόκλητη συμπεριφορά του χρυσαυγίτη βουλευτή στηλίτευσε ο Νίκος Βούτσης ο οποίος του αφαίρεσε το λόγο. «Η συμπεριφορά σας είναι κατάπτυστη και ξεδιάντροπή» διεμήνυσε στον χρυσαυγίτη βουλευτή που συνέχισε να φωνασκεί.

«Πρόκειται για δεύτερη πρόκληση κατά αναίσχυντο τρόπο μέσα στο κοινοβούλιο» τόνισε ο κ. Βούτσης υπενθυμίζοντας την υβριστική επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη κατά των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. «Δεν δεχόμαστε μαθήματα Δημοκρατίας από όσους τη δημοκρατική διαδικασία την έχουν καταπατήσει συστηματικά» πρόσθεσε ο κ. Βούτσης και του καταλόγισε ότι επανέφερε στη Βουή τη φρασεολογία περί «προδοτών» που είχε εξαπολύσει η Χρυσή Αυγή και κατά του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Βούτσης προειδοποίησε μάλιστα το χρυσαυγίτη βουλευτή ότι η Βουλή θα αντιδράσει στις συνεχείς σκηνοθετημένες προκλήσεις. «Πάρτε τα μέτρα σας και η Δημοκρατία θα πάρει τα δικά της» του ξεκαθάρισε και χαρακτήρισε «ξεδιάντροπη» τη συμπεριφορά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: χρυσή αυγή, Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Το σκηνοθετημένο παραλήρημα Κασιδιάρη

Αθλιότητες Χρυσαυγιτών στη Βουλή για το προσφυγικό. Τους απέβαλαν από την αίθουσα

ADVERTISING

SHARE: