Κικίλιας: Η άνανδρη επίθεση κατα  των ευέλπιδων επιβεβαίωνει το κλίμα ανασφάλειας

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πάνου Σόμπολου "Οι αστέρες του εγκληματικού Πανθέου όπως τους έζησα" από τις εκδόσεις Πατάκη την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017,  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 
(EUROKINISSI/ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΗ)
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πάνου Σόμπολου "Οι αστέρες του εγκληματικού Πανθέου όπως τους έζησα" από τις εκδόσεις Πατάκη την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. (EUROKINISSI/ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΗ) EUROKINISSI

Ο τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ, ο οποίος επισκέφθηκε τους τραυματισμένους ευέλπιδες χθες, με δήλωση του κάνει λόγο για κλίμα ανασφάλειας στην πρωτεύουσα και ολόκληρη τη χώρα.

Βέλη κατά της κυβέρνησης με αφορμή την επίθεση κατά των ευέλπιδων χθες, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος χθες είχε επισκεφθεί τους τραυματισθέντες στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

"Η άνανδρη επίθεση κατά των Ευέλπιδων επιβεβαιώνει το κλίμα ανασφάλειας το οποίο επικρατεί και στην πρωτεύουσα και σε ολόκληρη τη χώρα. Προφανώς, για τον κ. Τσίπρα, το θέμα είναι ίσως ανεπίκαιρο", δήλωσε ο κ.Κίκιλιας και πρόσθεσε:

"Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, έχουμε πρωτίστως την απαίτηση να βρεθούν οι δράστες. Ευχόμαστε στους Ευέλπιδές μας καλή ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά τους".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μοναστηράκι: Ξυλοκόπησαν δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων

ADVERTISING

SHARE: