Κικίλιας: Η ΝΔ θα διαμορφώσει ευρεία συμμαχία εργαζομένων και εργοδοτών

Κικίλιας: Η ΝΔ θα διαμορφώσει ευρεία συμμαχία εργαζομένων και εργοδοτών
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου, του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Τι είπε για την επιλογή της Νίκαιας και τη διεξαγωγή του πρώτου θεματικού προσυνεδρίου της ΝΔ σε μια λαϊκή συνοικία της Β’ Πειραιά. Πόσοι απάντησαν και τις απαντήσεις έδωσαν στα ερωτηματολόγια του συνεδρίου

Ο στόχος της συμμετοχικής Δημοκρατίας υπηρετείται από τη πολύ μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις διεργασίες του 1ου μας Προσυνεδρίου, με θέμα την Εργασία. «Μόνο τυχαία δε θα πρέπει να θεωρείται η επιλογή της Νίκαιας. Είναι μια περιοχή της Β’ Πειραιά που πλήττεται από την ανεργία και την υποαπασχόληση» δήλωσε το μεσημέρι ο Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στο πρώτο προσυνέδριο της ΝΔ με θέμα την εργασία στο πλαίσιο του 11ου τακτικού συνεδρίου της ΝΔ.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ τόνισε ότι «όπως έχουμε δεσμευτεί, στη μετάβαση από την κρίση σε μια καλύτερη εποχή για τη νέα Ελλάδα, δε θα αφήσουμε κανέναν πίσω. Ενδεικτικό στοιχείο που δείχνει το ενδιαφέρον, είναι η συμμετοχή περισσότερων από 14.000 συμπολιτών μας ως τώρα, στα διαδικτυακά ερωτηματολόγια που «τρέχουν» από την προηγούμενη Παρασκευή, σχετικά με τη θεματολογία του Προσυνεδρίου. Ποσοστό πάνω από 85% αυτών, τοποθετούνται υπέρ μιας πολιτικής προσέλκυσης ιδιωτικών επενδύσεων για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και όχι υπέρ μιας επιδοματικής πολιτικής» και συνέχισε σημειώνοντας ότι «η αναμέτρηση του χθες με το αύριο είναι ξεκάθαρη και αναπόφευκτη. Ο κ. Τσίπρας μπλοκάρει τις επενδύσεις, υπερφορολογεί τους πάντες, είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τη δημιουργία της γενιάς των 360 ευρώ, κοπιάρει τις πιο παλιές κακές πρακτικές της μεταπολίτευσης».

Στην κατεύθυνση αυτή ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι στόχος της ΝΔ είναι «να διαμορφώσει μια ευρεία συμμαχία μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών, έτσι ώστε να ενισχυθεί η απασχόληση, να προστατευθούν τα εργασιακά δικαιώματα, να χτιστεί μια ισχυρή και ανθεκτική στο χρόνο ανάπτυξη, να δημιουργηθούν περισσότερες ευκαιρίες και ελπίδα για τους πολλούς» και κατέληξε λέγοντας ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρει και μπορεί να φέρει επενδύσεις και νέες δουλειές για τους Έλληνες, ξέρει και μπορεί να μειώσει τους φόρους, θα στηρίξει την ελληνική κοινωνία, θα στηρίξει κυρίως αυτή τη γενιά. Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν καλύτερα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα