Κικίλιας: Ο Τσίπρας δε μπορεί να δραπετεύσει από τις ευθύνες του με ένα ταξίδι στην Κούβα

Κικίλιας: Ο Τσίπρας δε μπορεί να δραπετεύσει από τις ευθύνες του με ένα ταξίδι στην Κούβα
Event organised by the Institute of Democracy Konstantinos Karamanlis and the Konrad Adenauer Foundation with subject `Europe facing the Migration Challenge`, in Athens, on March 5, 2016 / Konrad Adenauer ` `, , 5 , 2016 SOOC

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ζήτησε να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς καθυστερήσεις και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι απουσιάζει εν μέσω διαπραγμάτευσης

Για απόπειρα να δραπετεύσει από τις ευθύνες της διαπραγμάτευσης με το ταξίδι στην Κούβα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασιλης Κικίλιας.

“Η Νέα Δημοκρατία, μαζί με την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών, επιθυμεί να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς καθυστερήσεις και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη χώρα”, τόνισε ο κ.Κικίλιας.

“Ωστόσο, την πιο κρίσιμη εβδομάδα και ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επαναλαμβάνει μονότονα ότι η Κυβέρνηση διαπραγματεύεται, ο πρωθυπουργός είναι απών” προσέθεσε και υποστήριξε:

“Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να δραπετεύσει από τις ευθύνες του με ένα ταξίδι στην Κούβα. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ό,τι υπογράφει. Όσες φορές μίλησαν για κόκκινες γραμμές, για πολιτική συμφωνία, για υπερήφανη διαπραγμάτευση, στο τέλος οι Έλληνες το πληρώσαμε πανάκριβα.”

Τέλος ο κ.Κικίλιας χαρακτήρισε παγκόσμια πρωτοτυπία το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κατηγορεί τη ΝΔ ότι επιθυμεί εκλογές ώστε εκείνη ως κυβέρνηση να φέρει τέταρτο μνημόνιο:

“Και μία παγκόσμια πρωτοτυπία! Συνήθως οι κυβερνήσεις τα φορτώνουν στις προηγούμενες. Τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατηγορεί την επόμενη…”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα