Κικίλιας: Ο Τσίπρας διαψεύδει Καμμένο για τα αντισταθμιστικά

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πάνου Σόμπολου "Οι αστέρες του εγκληματικού Πανθέου όπως τους έζησα" από τις εκδόσεις Πατάκη την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017,  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 
(EUROKINISSI/ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΗ)
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πάνου Σόμπολου "Οι αστέρες του εγκληματικού Πανθέου όπως τους έζησα" από τις εκδόσεις Πατάκη την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. (EUROKINISSI/ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΗ) EUROKINISSI

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ σε δήλωση του σχολιάζει την αναφορά του πρωθυπουργού στη Βουλή "αντισταθμιστικά τέλος", υπενθυμίζοντας ότι ο υπουργός Άμυνας δήλωνε περιχαρής για τα αντισταθμιστικά των F16

Διάσταση Τσίπρα- Καμμένου για τα αντισταθμιστικά των F16 βλέπει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή και βάζει στο στόχαστρο εκ νέου τον υπουργό 'Αμυνας.

"Ο πρωθυπουργός διέψευσε στη Βουλή τον Υπουργό Αμύνης, επιβεβαιώνοντας την απίστευτη προχειρότητα με την οποία έγινε η επίσκεψή τους στις Η.Π.Α.

Ενώ ο κ. Καμμένος δήλωνε περιχαρής για τα αντισταθμιστικά οφέλη των F-16, υπονοώντας ότι εκείνος τα εξασφάλισε, ο κ. Τσίπρας υπό την πίεση της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσε σήμερα ότι δεν θα υιοθετήσει αυτήν την πρακτική που παραπέμπει σε αμαρτωλές ιστορίες του παρελθόντος", ανέφερε σε δήλωση του ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

"Είναι προφανές ότι οι πολίτες έχουν πάψει από καιρό να εμπιστεύονται τον κ. Καμμένο. Το ερώτημα είναι γιατί τον εμπιστεύεται ο κ. Τσίπρας", κατέληξε ο κ.Κικίλιας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Η αναβάθμιση των F-16 πρέπει να γίνει χθες, η Ελλάδα είναι δύναμη ειρήνης

ADVERTISING

SHARE: