ΚΚΕ: Ο λαός να απομονώσει τη ναζιστική Χρυσή Αυγή

ΚΚΕ: Ο λαός να απομονώσει τη ναζιστική Χρυσή Αυγή
Εκδήλωση του ΚΚΕ για το 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Την άγρια και θρασύδειλη επίθεση χρυσαυγιτών σε βάρος της δικηγόρου Ευγενίας Κουνιάκη καταγγέλει ο Περισσός, ζητώντας τη σύλληψη των δραστών και την απομόνωση του ναζιστικού κόμματος και όσων το τρέφουν

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την άγρια και θρασύδειλη επίθεση των χρυσαυγιτών σε βάρος της δικηγόρου Ευγενίας Κουνιάκη, μέλους της ομάδας των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής στη δίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, καθώς και μιας άλλης γυναίκας, έξω από το κτίριο του Εφετείου της Αθήνας, όπου διεξάγεται η δίκη.

“Η κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες για την ανενόχλητη εγκληματική δράση των χρυσαυγίτικων και άλλων φασιστικών συμμοριών, ακόμη και στο χώρο που διεξάγεται η δίκη της Χ.Α”, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Περισσός και καταλήγει:

“Το ΚΚΕ απαιτεί την άμεση σύλληψη και τιμωρία των δραστών της επίθεσης. Καλεί τους εργαζόμενους και το λαό να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες και να απομονώσουν αποφασιστικά τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και όσους τρέφουν και ανέχονται την εγκληματική δράση της.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα