Κλιμάκιο της Ν.Δ στην Κω για το μεταναστευτικό

Μετανάστες σε χώρο γύρω από το αστυνομικό τμήμα της Κω περιμένουν για να τους χορηγηθεί βεβαίωση για παραμονή έξι μηνών στη χώρα -αν είναι Σύριοι- είτε να τους χορηγηθεί βεβαίωση που τους υποχρεώνει να εγκαταλείψουν την Ελλάδα μέσα σε ένα μήνα. Η διαδικασία καταγραφής και έκδοσης των βεβαιώσεων διαρκεί τουλάχιστον ένα 24ωρο, κατά το οποίο κάπου πρέπει να κρατηθούν, έτσι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα(φωτό), ή στο Λιμεναρχείο.
(EUROKINISSI)
Μετανάστες σε χώρο γύρω από το αστυνομικό τμήμα της Κω περιμένουν για να τους χορηγηθεί βεβαίωση για παραμονή έξι μηνών στη χώρα -αν είναι Σύριοι- είτε να τους χορηγηθεί βεβαίωση που τους υποχρεώνει να εγκαταλείψουν την Ελλάδα μέσα σε ένα μήνα. Η διαδικασία καταγραφής και έκδοσης των βεβαιώσεων διαρκεί τουλάχιστον ένα 24ωρο, κατά το οποίο κάπου πρέπει να κρατηθούν, έτσι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα(φωτό), ή στο Λιμεναρχείο. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Επίσκεψη των τομεαρχών Τουρισμού Μάνου Κόνσολα, Εξωτερικών Γιώργου Κουμουτσάκου και Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Κυριαζίδη στο νησί

Στην Κω θα βρεθεί, αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να έχει επαφές και συζητήσεις με τους φορείς και τις τοπικές αρχές για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον τεράστιο αριθμό προσφύγων και παράνομων μεταναστών, που καθημερινά εισέρχονται στο νησί.

Σύμφωνα με τη Συγγρού, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Κω είναι εκρηκτική, καθώς πάνω από 1.500 μετανάστες παραμένουν εγκλωβισμένοι στο νησί, ενώ υπάρχουν ήδη ακυρώσεις στις κρατήσεις ξενοδοχείων, εξαιτίας των αρνητικών εικόνων που εκπέμπουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Το κλιμάκιο της Ν.Δ, που θα αποτελείται από τον τομεάρχη Τουρισμού και εκλεγόμενο στα Δωδεκάνησα Μάνο Κόνσολα, τον τομεάρχη Εξωτερικών βουλευτή Β' Αθηνών Γιώργο Κουμουτσάκο και τον τομεάρχη Δημόσιας Τάξης βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη, θα επισκεφθεί την Αστυνομική Διεύθυνση Κω και το Λιμεναρχείο. Επίσης θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο με εκπροσώπους του Δήμου, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και των φορέων του νησιού.

H κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Ν.Δ παράλληλα με τη σκληρή κριτική στο κεντρικό θέμα της διαπραγμάτευσης και της οικονομίας να αναδεικνύει θέματα της καθημερινότητας, όπως για παράδειγμα η παιδεία για την οποία ενημέρωσαν οι αρμόδιοι τομεάρχες και συντονιστες την περασμένη εβδομάδα. Η έμφαση στο μεταναστευτικό ειδικότερα επιβεβαιώνει επιπλέον τη βούληση της Συγγρού να κινηθεί με “δεξιά ατζέντα” και μετεκλογικά, θεωρώντας ότι δικαιώνονται οι προεκλογικές προβλέψεις του Αντώνη Σαμαρά περί ανοίγματος των συνόρων από μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

ADVERTISING

SHARE: