Κοινωνικό Παντοπωλείο με την ευγενική χορηγία της… Χρυσής Αυγής

Κοινωνικό Παντοπωλείο με την ευγενική χορηγία της… Χρυσής Αυγής

"Κοινωνικό Παντοπωλείο", με είδη πρώτης ανάγκης αλλά μόνο για Έλληνες, έθεσε σε λειτουργία στα Άνω Λιόσια η Χρυσή Αυγή (Pics)

Την απόφαση της Χρυσής Αυγής να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα συσσίτια των απόρων γνωστοποίησε ο Βουλευτής της Β’ Περιφέρειας Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος.

Έτσι, η ακροδεξιά παράταξη θα στέκεται πλέον στο πλευρό των φτωχών και άπορων συμπολιτών μας, με χιλιάδες μερίδες φαγητού καθημερινά, ενώ στο πλάνο είναι τα μέλη της παράταξης, να αποκλείσουν τους αλλοδαπούς από τα συσσίτια.

Μιλώντας στα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής, 1 Ιουλίου, η Τοπική Οργάνωση Άνω Λιοσίων, ο Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι οι 9700, από τις 10000 μερίδες που διανέμει καθημερινά, στους απόρους, η Εκκλησία της Ελλάδος, πηγαίνουν σε αλλοδαπούς, πράγμα που χαρακτήρισε απαράδεκτο.

“Αν όλοι όσοι προσφέρουν, από το υστέρημά τους αφήνοντας τρόφιμα στα super markets, γνώριζαν ότι καταναλώνονται από τους αλλοδαπούς, στην υγεία των κορόιδων, θα μετάνιωναν”, τόνισε ο Ηλίας Παναγιώταρος και πρόσθεσε ότι με την παρέμβασή της η Χ.Α εγγυάται ότι τα τρόφιμα που θα προσφέρει ο κόσμος θα πάνε σε Έλληνες που υποφέρουν.

Ο βουλευτής προέβλεψε ότι θα έρθουν ακόμα πιο δύσκολες μέρες κι ότι η Κυβέρνηση λέει ψέματα όταν υποστηρίζει το αντίθετο.

“Τα εκκαθαριστικά έρχονται καθημερινά και βλέπετε τι γίνεται. Για το λόγο αυτό όσοι βρίσκονται πάνω από τη γραμμή της φτώχιας πρέπει να βοηθήσουν τους υπόλοιπους”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει αντισυνταγματικό τον αποκλεισμό της Χ.Α. από το κοινοβουλευτικό της δικαίωμα να εκλέξει Αντιπρόεδρο στη Βουλή.

Πρόσθεσε όμως ότι αυτό δεν πτοεί το κόμμα του που παραμένει ισχυρό στο Λαό και υποστήριξε ότι μέρα με τη μέρα θα αυξάνει τη δύναμή του. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε στην άρνηση των Βουλευτών της Χ.Α. να σηκωθούν, κατά την ορκωμοσία των Μουσουλμάνων Βουλευτών και τόνισε ότι ο κόσμος χαιρετίζει με ενθουσιασμό την παρουσία της Χ.Α. στους κοινωνικούς χώρους, αλλά και στο Κοινοβούλιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα