Κωνσταντινόπουλος: Ο Ραγκούσης πιθανόν αναζητεί ένα συμβόλαιο που δίνει έδρα

Κωνσταντινόπουλος: Ο Ραγκούσης πιθανόν αναζητεί ένα συμβόλαιο που δίνει έδρα
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης eurokinissi

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7, προκαλώντας όσους διαφωνούν με τη γραμμή της Φώφης Γεννηματά να αποχωρήσουν

Πέταξε το γάντι ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, προκαλώντας όσους διαφωνούν με την γραμμή που χαράσσει η Φώφη Γεννηματά να αποχωρήσουν.

Αίσθηση προκαλεί η προσωπική επίθεση που εξαπολύει εναντίον του Γιάννη Ραγκούση, συνδέοντας την στάση του με ένα πιθανό “συμβόλαιο” για βουλευτική έδρα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Τον κύριο Ραγκούση ή τον χρησιμοποιούν, ή μας χρησιμοποιεί. Ή τον χρησιμοποιούν πάνω σε αυτή την άποψή του για να κάνουν παιχνίδι οι Συριζαίοι, ή χρησιμοποιεί όλη τη διαδικασία – πιθανό για ένα συμβόλαιο, το οποίο πάντα δίνει μία (βουλευτική) έδρα στο τέλος”, είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “βρε καλώς τους” με τους Αντώνη Φουρλή, Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Παράλληλα, σημειώνει ότι: “Πάντα θα υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ μία θεσούλα για να μπορέσει να εξασφαλίσει κάποιος και την επομενη θεσούλα και το μεροκάματο…Ανέλαβαν τον κύριο Κουρουμπλή, την κυρία Τζάκρη, τον κύριο Παραστατίδη, τον κύριο Παπαγγελόπουλο, την κυρία Ραχήλ Μακρή από τη μία μεριά. Αυτά θα φανούν…”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα