Κοντονής: Δεξιά παρέκκλιση η σταλινική εποχή

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής κατά την συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου - Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού και άλλες διατάξεις", την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής κατά την συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου - Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού και άλλες διατάξεις", την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Είμαστε με την Οκτωβριανή Επανάσταση αλλά όχι με τον Στάλιν, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης στη Βουλή απαντώντας στην κριτική της ΝΔ για το συνέδριο της Εσθονίας

«Δεξιά παρέκκλιση» χαρακτήρισε τη σταλινική περίοδο της Σοβιετικής Ένωσης ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής απαντώντας στην κριτική της ΝΔ για τη στάση της κυβέρνησης έναντι της εσθονικής πρωτοβουλίας για ταύτιση του ναζισμού με τον κομμουνισμό.

«Εμείς είμαστε με την Οκτωβριανή Επανάσταση και όχι με τον Στάλιν» ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη. Προκάλεσε, μάλιστα, αίσθηση όταν κατήγγειλε την περίοδο του Στάλιν ως «δεξιά παρέκκλιση» η οποία δυσφήμισε την «απελευθερωτική ιδεολογία» του κομμουνισμού και του σοσιαλισμού. «Δεν ξέρετε ότι από το 1968 το ΚΚΕ Εσωτερικού στην Ελλάδα έδινε αγώνα για έναν σοσιαλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο;» διερωτήθηκε μάλιστα ο υπουργός Δικαιοσύνης απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άδωνις Γεωργιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε άθεοι, μην μιλάτε για τις θέσεις της Εκκλησίας

ADVERTISING

SHARE: